C nadělilo v derby kanára SKK KV C

Sobotní den byl pro naše týmy velmi úrodný. Aby ne, když všechny vyhrály. Slovan C přivítal na drahách v derby SKK K. Vary C. To, že nadělili borci Slovanu kanára, ale neznamená, že utkání byla procházka růžovým sadem. Naopak, v každém z duelu se řádně bojovalo. O to je výhra bez ztráty bodu cennější.

Po delší době se na straně domácích představil Jirka Šafr a hned získal body na Blankou. První dráha byla dost vyrovnaná. Plné bere Blanka, dorážku Jirka. Druhé plné byly v opačném provedení. Jirka byl vcelku pěkně v uličce a získal náskok. Dorážka už sice nebyla tak optimální, přesto další dva klacky do plusu a hlavně body. Hedvika bojovala se Zdeňkem a své vítězství získala hlavně díky vyrovnané hře na drahách, kde měla rozdíl pouhé dvě kuželky. První dráhu se rvali o každý klacek a v plných byl klacík na naší straně. V dorážce přidala další dva. Druhá padesátka začala stejně. Hráči se přetahují o kuželky, Hedvika je v závěru lepší a když přidala i lepší dorážku, bere zaslouženě dva body pro tým.

Jarka proti Blance začala dobře, v plných si vypracovala mírný náskok, který ještě zvýšila o klacek z dorážky. Druhé plné má ve své režii hostující žena o 17 kolků. Jarka v dorážce přehodila na rychlejší a výkonnější stupeň a vše Blance vrátila. Rozhodly tak plusové kuželky z první dráhy, další body doma. Marcel se proti Liborovi rozjížděl pomaleji, takže plné bere Libor. Dorážka byla mnohem lepší z naší strany a v plusu svítí 10 klacků. V následujících plných už byl Marcel rozjetý a přehrál host v klidu. Dorážka byla slabší a Libor toho využil. Na obrat to ovšem nebylo. Body doma.

I když céčko nadělilo hostujícímu céčku kanára, souboje byly hodně vyrovnané. O to je výhra cennější.

6. kolo Slovan C-SKK C
6. kolo Slovan C-SKK C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *