Céčko podlehlo podruhé v řadě, pěkný debut naší mladé naděje

V minulém kole mělo naše céčko volno a hráči tak mohli sbírat síly na nadcházející duel s Útvinou B. Toto utkání se jim bohužel moc nevyvedlo a podlehli soupeři o 46 kuželek. Pěkně se uvedla naše mladá naděje Pavlínka Stašová, která sehrála své první utkání mezi dospělými a notně potrápila matadora kuželkářských drah Jardu Patkaně.

Vedoucí týmu postavil na start Míšu a právě Pavlínku, za hosty se připravil Luděk a Jardou. Míša s Luďou předváděli pěkný souboj. Úvodní plné bere hostující hráč o 6 kolků. Míša stahovala náskok v dorážce, kde byla lepší, ale chyběla pouhá kuželka k úplnému stažení náskoku. Ve druhé půlce to byl opět boj a klacky. Naše hráčka plné prohrála. Opět byla lepší v dorážce, tentokrát však otočila celý průběh duelu a dokázala získat hlavní body. Na drahách 3-4 nastoupila Pavlínka, naše mladá nadějná hráčka, která se střetla s matadorem kuželkářských drah Jardou. První plné bere s přehledem naše hráčka. V dorážce se ukázala zkušenost Jardy, který, byť s obtížemi první polovinu bere pro sebe. Druhá padesátka je jak přes kopírák, Pavlínka bere plné, dorážka patří hostujícímu hráči, ale jen o pouhých 6 kuželek. Takže druhou půlku vyhrála naše hráčka, bohužel na celkové vítězství to nestačilo. Jarda se musel o výsledek obávat až do samého konce.

Druhá dvojka ve složení Vláďa a Marcel se pokusili přehoupnout misky vah na naši stranu. Proti se postavil Venca s Karlem. Vláďa narazil na nejlepšího hráče utkání. Bohužel mu práci s výhrou i značně usnadnil, když nepřesvědčivým výkonem, jak v plných, tak v dorážce prohrál celkem 91 kuželek. Vláďa je pracovně velmi vytížen, takže na trénink nezbývá čas a je to znát. Marcel na druhé straně se stal nejlepším domácím hráčem a svého soupeře přejel. Ale nebylo to tak jednoduché. První padesátka začala pro naše barvy dobře. Marcel bere plné o 10, dorážka se bohužel nedaří. Toho Karel využil a do druhého dějství získal náskok 7 kuželek. Druhou půlku náš borec znovu přeřadil na vyšší rychlost a v plných přehrál Karla o 25, v dorážce přidal další klacky a byla z toho výhra. Na celkové vítězství to však nestačilo a céčko padlo podruhé v řadě.

Slibně se jeví naše mladá naděje Pavlínka Stašová a pokud bude pokračovat v progresu, mohla by nás všechny v blízké době notně překvapit. Ještě trochu dopilovat dorážku a myslím, že to bude super.

Slovan C-Útvina B 4.kolo
Slovan C-Útvina B 4.kolo

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *