Déčko deklasovalo Aš E a bojuje o postup

Naše déčko se dnes střetlo s týmem Kuželky Aš E a nejen díky parádnímu výkonu Venci Hlaváče mladšího 487  a slabému výkonu Honzy Doskočila 325 přehrálo s přehledem svého soupeře. Tímto vítězství si tým stále živí možnost postupu o patro výše.

Úvod střetnutí obstarala ze strany domácích dvojice Venca a Luďa, hosté nasadili duo Honza a Františka. Venca od samého počátku na svého soupeře tlačil a již do plných nahrál 30 klacků Dorážka mu vyšla parádně a tak přidal dalších 36 kuželek. Jenže dráha č. 2 byla ještě lepší. Do plných nahrál 63 kolíků (172-109) a když v dorážce přidal ještě 35, bylo z toho super číslo 487. čímž se stal nejlepším hráčem utkání. Soupeři se nevedlo nic a domácí hráč tak v pohodě vyhrál a a nahrál 164 kuželek. Luďa to měl o poznání těžší. Soupeřka mu do prvních plných nadělila 13 klacků. Domácí však dokázal v dorážce stav otočit a dráhu vyhrál. Druhá polovina byla v plných o dost vyrovnanější, byť je náš borec prohrál (5). Opět měl lepší dorážku, čímž celý duel strhl na svou stranu a získal, stejně jako Venca, bod. Stav byl velmi dobrý 2:0 +199 kuželek.

Druhé dvojice utvořili Fanda s Robertem na straně domácích, Anna s Venco za hosty. Fanda se svou soupeřkou svedl v první polovině pěkný a vcelku vyrovnaný souboj. Do plných prohrál o 8 klacků, ale v dorážce je stáhl a přidal 7 navrch. Druhá část byla více jednoznačná. Fada zahrál parádně plné, soupeřka se však nemá zač stydět, rovněž je zahrála velice dobře. V dorážce dokázala Anna stáhnout jednu kuželku, když ta moc nešla ani jednomu z borců.  Celkem dokázal Fanda po pěkném výkonu nahrát 31 kuželek. Robert nastoupil coby hráč po delší době a bylo to vskutku znát. První dráhu se rozehrával a Venca toho dokázal využít a nahrál si dostačující náskok, jak se na konci ukázalo. I když domácí borec na druhé dráze makal a finišoval, na celkovou výhru to nestačilo a chybělo mu 16 kuželek. Přesto déčko slaví vítězství, které ho stále drží ve hře o postup o patro výše.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *