Béčko s céčkem dostaly nařezáno

Sobota je za námi a všechna družstva Slovanu odehrála svá utkání, tentokrát venku. Samosebou ne pod širým nebem, ale v jiných městech 😀 . To jen tak na okraj pro neznalé 😀 . Béčko i céčko koulely v Chebu, kde bohužel obě naše družstva dostala nařezáno. Celkové výkony nebyly úplně špatné, ale na domácí to jednoduše nestačilo. Ti mají své dráhy perfektně nastudované a málokdo dokáže v Chebu zvítězit.

Hráči béčka začali parádně a po dvou borcích Johanovi a Fandovi vedli 4:0 a k dobru měli 55 kuželek. Johan měl lepší druhou polovinu, kde nahrál pěkných 234 a Vláďovi celkově uštědřil prohru o 39 klacků. Fanda zahrál parádně úvodní dráhu. Sice nahrál pouze dve kuželky, ale po pěkném souboji. Druhá padesátka byla lepší soupeře o 14. Celkem nakoulel parádních 481, což byl nejlepší výkon hostí.

Prostředek obstarala Dáda s Ájou. Obě hráčky sice pokořili hranici 400, ale na chebskou kuželnu je to málo. Domácí Honza s Fandou předvedli super výkony 489, 497. Každé z našich děvčat se nepovedla jedna dráha, která byla pod 200. Honza dosáhl nejlepšího výkonu na jednotlivé dráze, když porazil 276 klacků. Holky měly smůlu, že se střetly s druhým respektive třetím nejlepším hráčem domácích. No, někdo to odskákat musí. 😉

Petr s Tomem si šli vesměs už jen zakoulet. Petr proti Láďovi, který nahrál nejlepší výkon utkání 523 neměl moc šancí. Škoda dorážky, která mohla být o něco lepší. Tom byl na tom s dorážkou obdobně, jako Peťa. Tohoto zaváhání využil Jirka a byť nenahrál echt numero, pokořil Tomáše o 12 kuželek.

Béčko si z Chebu odváží drtivou porážku, byť překonalo 2600 kuželek.

8. kolo Cheb A - Slovan B
8. kolo Cheb A – Slovan B

 

Slovan C sehrál své utkání v Chebu s tamním céčkem až v odpoledních hodinách a rovněž poznal hořkost porážky. Opět hrála mladá naděje našeho oddílu Pavlínka a opět zahrála přes 400.

I zde rozdělím tým do pomyslných dvojic a začnu tou dámskou. Pavlínka proti Janě nezačala nejhůře, ale na domácí na první dráze nestačila a prohrávala o 14 klacků V druhé polovině dokázala náskok smazat a přidat na svou stranu 16 kuželek. Zdeňka narazila na nejlepšího hráče utkání Míru. Po dlouhé době se naší hráčce podařilo překonat hranici 400 kuželek a doufáme a přejeme, aby jí toto vydrželo, co možná nejdéle a aby se výkony šplhaly ještě o něco výše. Bohužel na domácího hráče to tentokrát nestačilo. Ten atakoval hranici 500, ta mu utekla o pouhých 5 kuželek.

Luďek se zúčastnil utkání áčka v Lomnice, kde mohutně povzbuzoval, až mu hlas odcházel. Domácí v Lomnici (také rozhodčí) jej chtěli nechat vyvést 😛 , protože jeho povzbuzování hráčům áčka pomáhalo a tím napomohl k vybojované remíze. Nyní k tomuto utkání. Luďa Pavla sice porazil, ale se svým výkonem asi spokojený není. V Chebu se dá zahrál mnohem lépe. Přesto bojoval o každou kuželku, což je mu vlastní. Míra se stal výkonem 453 kuželek nejlepším naším hráčem, bohužel natrefil na druhého nelepšího domácího borce Jirku, který porazil o rovných 30 více, jak Míra. O tomto výkonu rozhodla hlavně druhá dráha, tam naházel 268 kuželek.

Jaruška měla rovněž trochu smůly. Bojovala totiž se třetím nejlepším domácím hráčem Bohoušem, ten porazil 463 kuželek oproti 411 Jaruščiným kuželkám. I zde rozhodla druhá dráha. Marcel nestačil na Evu, která stejně, jako dva předchozí domácí borci, rozhodla o své výhře na druhé padesátce. Tu měla lepší o 48 klacků. Tím stáhla náskok Marcela z první dráhy 23 kuželek a přidala další na svou stranu.

Céčko, stejně jako béčko dostalo do trika, byť hráči nepředvedli úplně špatné výkony.

8. kolo Cheb C - Slovan C
8. kolo Cheb C – Slovan C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *