Po prohře, přišla výhra s Kdyní

Hned na úvod se všem omlouvám, že jsem nenapsal tento článek hned po utkání či v krátké době po něm, jak bývá zvykem. Bez mučení se přiznám, že se mi nějak nechtělo 😳 . Nyní tento nedostatek napravuji a k utkání mezi áčkem a Kdyní něco málo sepíši.

V předchozím kole jsme prohráli na horké půdě a favorita soutěže SDS Sadská, která se tak na prvním místě trochu odpoutala od pronásledovatelů, mezi které se řadíme i my. Já jsem se střetnutí mezi námi a Kdyní zúčastnil jako náhradník, ale silně a hlasitě jsem kluky povzbuzoval.

První dvojice Láďa se Zdeňkem se střetla s Jindrou a Jirkou. Svá střetnutí zvládli kluci velmi dobře a oba si připsali na svou stranu bod. Láďa první a třetí dráhu vyhrál o dvě kuželky a druhou o dvě prohrál. Měla tedy rozhodnou dráha poslední. Zde náš borec hosta přejel o 22 klacků a připsal bod na naši stranu. Zdeněk na třech drahách nedovolil Jirkovi ani bodík a zároveň si nahrál 50 kolíků. Bohužel poslední plán patřil mezi ty slabé a hostující hráč zde dokázal stáhnout 23 kuželek. Beztak náš koulař bere bod.

Středový pár (bez dvojsmyslů) Venda a Pavel se postavili hostující dvojici ve složení Viktor a Filip. První dráhu Venda vyhrál o 6 kolků, bohužel další dvě o dost prohrál. Soupeř tak získal náskok jak v bodech tak v kuželkách. Na dráze poslední slovaňák zabral a dokázal s Viktorem uhrát plichtu. Na hlavní bod to však nestačilo. Pavel se v tomto utkání dost trápil a kdyňák Filip neměl moc práce získat hlavní bod pro svůj tým. Oba naši koulející se snažili a bojovali, bohužel v tomto utkání jim nebylo přáno.

Stav nebyl moc příznivý pro naše barvy 2:2 -69, ale na dráhy se sápalo duo Karel a Tomáš. My v hledišti měli víru, že tito dva naši borci získají proti Pepovi s Tomášem kýžené body, ale také potřebné kuželky. Karel zahrál tři dráhy velice dobře, hned tu první více než dobře. Na poslední si asi vybíral oddechový čas a hrál, jako když nehrál. Přesto dokázal i tuto dráhu vyhrát. Celkově nadělil Pepovi 99 klacíků. Tomáš měl první dvě dráhy vyrovnané a za obě bral bodíky. Na třetí se rozjel ještě více a nahrabal dalších 29 kolků. Poslední třicítku si s hostujícím Tomášem rozdělili (142:142).

Po prohraném utkání se Sadskou se dokázal náš tým sebral a hned v následujícím střetnutí zvítězit a napravit si tak trochu sebevědomí. Kluci děkuji za hru a výhru, Kdyňkým klukům za parádní atmosféru. Já se přičinil alespoň hulákáním, jak na lesy 😀 .

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *