Víkendový hattrick

Tento víkend, který vlastně začal ve čtvrtek utkáním áčka v Aši, byl skutečně podařený. Hráči Aše požádali Slovan o předehrání 18. kola ve čtvrtek 5. 3. 2020. Nebyl důvod tomuto požadavku nevyhovět a tak se střetnutí ve stanoveném datu odehrálo. Áčko zvítězilo v poměru 6:2 o 105 klacků. Celkový výkon byl solidní a činil 3295 poražených kuželek. Nejlepším hráčem našeho týmu se stal Václav Hlaváč, který nahrál 619. Na straně domácích se stal nejlepším hráčem Jarda Bulant výkonem 567. Více v tomto článku.

Béčko vyválčilo veledůležité body v Útvině. Útvina se nacházela na prvním místě divizní tabulky, zatímco my na 10. příčce. Boj to byl pěkný a bylo se na co koukat. Po prvních dvou hráčích jsme byli v mínusu na klacky, body 2:2. Už druhý hráč dokázal soupeře porazit, pouze však o 7 klacků. Jenže, každý kolík se počítá a každý může být ten rozhodující. Třetí hráč dokázal nahrát větší porci kuželek a karta se začala obracet. Následující člen otočil vývoj utkání, ale pouze dočasně. Pátému borci se hra vůbec nepovedla a opět byli na koni domácí. Jenže náš dotahovák byl značně lepší domácího. Kompletně otočit zápas a body byly naše. Nejlepší výkon celého utkání předvedl náš poslední hráč Václav Karel Hlaváč perfektním výkonem 491 kuželek.

Céčko potřebuje rovněž každý bod k záchraně v KvKP. Podařilo se jim uhrát cenné vítězství v Aši, kde bojovali s tamním céčkem. Souboj to byl opravdu vyrovnaný a napínavý. Naše družstvo vyhrálo o pouhých 6 kuželek. Touto výhrou se céčko ještě více vzdálilo sestupovým vodám. Sice jim stále patří pouze první nesestupová pozice, ale rozdíl už je 6 bodů. Nejlepším hráčem se stal Marcel Toužimský výkonem 488 kuželek, což je parádní číslo.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *