Béčko po boji přehrálo Šabinu a usadilo se na výsluní

V současném ročníku má naše béčko pěknou formu a prozatím nepoznalo hořkost porážky. V rámci 4. kola přivítalo tým Šabiny, který má na svém kontě, počítáno i toto kolo, pouhé dva body. Béčko se touto výhrou vyšplhalo v neúplné tabulce na výsluní. Ani případné výhry týmů,které nemají prozatím plný počet kol, je nesesadí.

Rodinné duo obstaralo úvod. Fanda s Dádou se střetli s Pavlem a Jirkou. Fanda zahrál úvodní plné velmi dobře, bohužel hostující hráč ještě lépe (148-164), v dorážce se podařilo domácímu stáhnout dvě kuželky. Druhá půle byla v plných na straně našeho borce. V dorážce Pavel Fandu přehrál o devítku a celkově o 16 kolíků. Dáda se s Jirkou v plných přetahovala o klacky a hostující hráč přetahovanou vyhrál. V dorážce přidal další kuželky a vypadalo to na prohru. Naše hráčka však v dalších plných přetáhla klacky na svou stranu a přes prohru v dorážce o dvě, dokázala celkově kuželky udržet a zvítězila o celých 6 kolků.

První dvojka skončila tím pádem vyrovnaně na body, domácí byli mírně v mínusu. To samozřejmě chtěla změnit prostřední dvojice ve složení Míra s Johannem, hosté nasadili Fandu Seidla a Tomáše Seidla. První padesátka byla naprosto vyrovnaná a Míra s Fandou se přetahovali o každou kuželku. Druhou část začal náš borec lépe a v plných získal solidní náskok, který v dorážce mírně navýšil. Johannes, přehrál na první dráze soupeře s přehledem o 27 kuželek. V zápisu je uvedeno v kolonce chyby číslo 142, pravděpodobně šotek, asi, jako já, když jsem zapisoval v našem utkání čísla do PC a neměl jsem brýle :-D. Další plné bere Tomáš a z náskoku ubral 9 klacků, v dorážce ještě jeden. Na celkovou výhru dosáhl Hans.

Utkání se v tuto chvíli vyvíjelo v prospěch béčka. Body v plusu a také kuželky. Poslední hráči z obou týmů měli jasný cíl. Naši uhrát minimálně jednu výhru a kuželky. Hosté oba vyhrát a přidat kuželky. Po první padesátce to nevypadalo pro náš celek moc dobře. Oba naši borci Tomáš a Zdenička dostali shodně 14 do trika, tím pádem to bylo na kuželky NULA. V druhé polovině se Tom i Zdenička snažili a otočili vše ve svůj prospěch. Zdeňka sice na kuželky prohrála o 7, Tomáš dokázal duel otočit úplně a navrch přidal 16 kuželek. Tomáš měl mírně slabší plné, ale dorážka, až na 6 fíků, byla slušná. Zdeňka to měla opačně lepší plné, tentokrát ji zradila dorážka.

Musím béčku gratulovat k další a vybojované výhře, která je posunula na výsluní krajské tabulky.

Slovan B-Šabina 4.kolo 18-19
Slovan B-Šabina 4.kolo 18-19

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *