Céčko po velmi špatném výkonu prohrálo v Šabině

Céčko hrající KvKP cestovalo do nepříliš vzdálené Šabiny, zde sehrálo utkání s tamním týmem v rámci 6. kola a odneslo si pěkný výprask.

Šabina patří mezi těžší kuželny a dá se tu zahrát velmi slušně, ale také hodně mizerně. Druhý případ se bohužel podařil našemu céčku, když ho od kanára zachránila nejmladší hráčka družstva. Také je pravdou, že několik hráčů nastoupilo se zdravotními problémy.

Míša nezačala špatně a dokázala si vytvořit solidní náskok na první dráze po solidních plných. Druhá dráha byla špatná a Jirka Beneš ml. dokázal náskok stáhnout a nahrát hodně do plusu, konkrétně 37 klacků. Zdeňka taktéž zahrála první polovinu lépe nežli druhou. Franta využil obě dráhy k zisku bodů a náskoku 65 kuželek.

Budu se opakovat, ale jinak to nejde. také další hráč céčka Jirka zahrál první polovinu lépe a dokázal soupeři, kterým byl Marek nadělit 24 kolíků. Pak přišla další dráha a vše se otočilo. Domácí náskok stáhl a nahrál 11 kolků do plusu. Jak jsem zmínil výše, nejmladší hráčka kádru získala dva body. Zde bylo vše opačně. první dráha prohra o 3 klacky. Ve druhé padesátce náskok Pavlínka stáhla a Gerharda přehrála celkově o 12 kuželek.

Jarka proti Edovi dostávala do trika od začátku. Domácí hráč nedal, jak se říká čichnout Jarce ani trochu a získal body o 61 kolíků. Dle informací byla Jarka zdravotně indisponována. Nevedlo se ani Marcelovi, který většinou válí. Jaromír ho nepustil po velkém boji na první dráze do náskoku, naopak jednu kuželku získal pro sebe. Druhý plán už byl pro domácího hráče lehčí a tak přidal body na stranu Šabiny.

Céčko po velmi slabém výkonu prohrálo v Šabině 14:2. Nevadí, stále je spousta zápasů a jistě se podaří body získat a soutěž udržet.

6. kolo Šabina - Slovan B
6. kolo Šabina – Slovan B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *