Mladé pušky padly v Útvině

V předehrávaném 14. kole KS 1. třídy KV se naše Mladé pušky střetly s Útvinou B. Utkání se uskutečnilo v úterý 7. 2. 2023 v Útvině. Mančaft se dostavil ve složení Martin Kopač, Robert Žalud (vedoucí, hráč), Zdeněk Kříž ml. a Lukáš Zeman. V tomtéž pořadí také kluci nastoupili.

Martin se utkal s Monikou, kterou po polovině střídala Jitka. Ani jedna z hráček nedokázala na našeho hráče vyzrát. První jmenovanou porazil o 37 kuželek a druhou jmenovanou o 30 kuželek. Také musím napsat, že Martin zde zahrál svůj osobní soutěžní rekord 386 poražených kuželek. Jako druhý se představil Robert, který koulel proti Karlovi. V první polovině náš hráč nahrál nad domácím borcem 21 klacků a zdálo se, že by mohl urvat další výhru. Bohužel, dráha číslo dvě byla bídná. Karel toho využil a i když Robert bojoval nedokázal svůj náskok uhájit. Stav 2:2 +63

Třetí v pořadí byl Zdenda mladší. Ten se střetl s Petrem, který mu hned v úvodní padesátce dal docela do trika. V druhé polovině se Zdenda zvedl a bojoval. Do plných dokázal z náskoku stáhnout 14 kolíků. Škoda jen, že dorážka šla lépe domácímu hráči, který tak získal body a stáhl dalších 49 kuželek z náskoku Slovanu. Jako dotahovák byl určen Luky na naší straně a za domácí Filip. Stejně, jako jeho parťáci, snažil se bojovat i Luky. Bohužel, ani jemu se první půlka nevyvedla a domácí tak nahrál 20 kuželek. Ve druhé části náš borec zabral v dorážce a náskok začal stahovat. Bohužel chybělo 9 kuželek, které by znamenaly remízu. Nevadí, kluci mají před sebou ještě hodně zápasů, kde si mohou spravit a já pevně doufám, že si ji spraví řádně.

zápis, zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *