Céčko prohrálo druhé utkání v řadě

Už podruhé se nepodařilo céčku získat body. V minulém kole nestačilo na Lomnici F. V 8. kole se utkalo v domácím prostředí s týmem Kuželky Aš D. Tentokrát vítězství uniklo velmi těsně o pouhých 34 kuželek.

Jirka s Hedvikou zahájili duel z naší strany Marie s Vencou na straně hostí. Jirka začal jak z partesu, pomalu a jistě sbíral kuželku ke kuželce, až z toho byl po polovině náskok 33 klacků. V druhé části se hostující hráčka zlepšila v plných, přesto je Jirka vyhrál. V dorážce přidal další kuželky do plusu. Celkem z toho bylo 59 kuželek a body pro tým. Hedvika s Vencou bojovala o každou kuželku v plných, prohrála je o jednu. Dorážka byla velmi dobrá, náskok kuželky stáhla a přidala dalších 8 klacků. Druhá padesátka se nevedla od samého počátku. Plné prohra o 16, dorážku o pouhý klacík, celkově bohužel mínus 9. Těsná prohra.

Jarka s Marcelem tvořili druhou dvojku. Za Aš nastoupil Jirka s Tomášem. Jarušce šli v tomto utkání solidně plné. Oboje bere pro sebe, jednou o tři, podruhé o klacek. V prvním případě to na soupeře stačilo, přesto, že dorážku prohrála o dvě kuželky (51-53). V tom druhém případě už byla dorážka slabší. Soupeř toho využil, byť rovněž nehrál nic moc. Na výhru chybělo pouhých 9 koků. Marcel většinou patří mezi tahouny tým, tentokrát mu zápas vyloženě nesedl. Také měl smůlu, že natrefil na nejlepšího hráče utkání, který ještě k tomu zahrál velice dobře. V plných se náš hráč ještě jakž takž držel, dorážka byla velmi slabá. Soupeř ji naopak zahrál dobře.

8. kolo Slovan B-Aš D
8. kolo Slovan B-Aš D

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *