Týmovým rekordem přehrálo béčko Aš B a upevnilo si vedení v tabulce

Zázračné BÉČKO, tak by se v současné době dalo v pohodě říkat naše mu B týmu. Tato skvadra v tomto ročníku válí a přehrává jednoho soupeře za druhým. Družstvo šlape a na výsledcích to je opravdu znát. Jak říkám, dobrá parta je základ. Ale zpět k utkání. Dnes zahráli velmi dobře také mladíci. Hlavně Petr Beseda do toho náležitě šlápl a výkon 475 je vážně super. Kvalitním výkonem jej doplnil i Tomáš Beck ml., který posrážel 445 kuželek.

Mezi mladíky se vtěsnal matador kuželek Míra Handšuh výkonem 446 kuželek. O moc nezaostal ani Johannes Luster, který nahrál 430. Lépe však zahrála žena v tomto týmu Dáda Stašová 432. Jen Fandovi se v tomto utkání nedařilo, když porazil 402 kuželek.

Úvod Fanda s Dádou, hosté Vláďa Mišánek a Jarda Solín. Fanda s Vláďou se v plných trochu hledali a moc se jim nedařila ulice. Přesto náš hráč je v plusu o 4 klacky. V dorážce přidal dalších 7 a zajistil si drobný náskok. Naopak v plných na druhých drahách se oba předháněli. Fanda je prohrál o klacek. Bohužel se přestala dařit ulice a bez otvírky se nehraje moc dobře. Hostující hráč dorážku vyhrál a celkově o 4 kuželky. Nevadí, Fanda většinou patří k oporám týmu a také má nárok na odpočinek, ať se snaží mladí, že?  😀 Dáda Začala parádně, jenže i soupeř hrál dobře. Byl z toho boj, který naše hráčka bere o 8 kolíků. V dorážce se bohužel Dádě vůbec nevedlo a soupeř zaváhání využil k získání celkového náskoku 9 kuželek. Druhý plán byl stejný. Dáda pěkné plné a dorážka horší. I v tomto případě Jarda využil dorážkového zaváhání a bere celkovou výhru, byť o pouhých 13 klacků.

Tomáš s Hanzem proti Vencovi s Dagmar. První plné bere pro sebe Tom, ale soupeř kousal. Dorážku zahrál synek velmi dobře a vytvořil si pěknou výchozí pozici na druhou padesátku. Tam předvedl ještě lepší plné, Venca zopakoval ty samé, jako z předchozí dráhy 136, Tom získal dalších 20 kolků. Dorážka byla opět solidní, na druhou stranu, mohl ji zahrát lépe (no co, jsem otec, tak musím kritizovat, působí to výchovně :-D, a mám na to právo 😛 ), přesto ji vyhrál o dalších 14 kuželek. Celkově pěkné číslo a pěkný zisk kuželek, ale hlavně bod pro tým. Johannes nezačal špatně, Dagmar hrála ještě o chlup lépe a bere plné o 7, dorážku zahrála v plusu o 2 klacky a dráha je její. Následující padesátka vyzněla do plných jednoznačně pro našeho borce, který tak stáhl náskok a přidal do plusu. V dorážce oba hráči předváděli pěknou hru a až do konce se prali o výhru. Šťastnější byl Johannes, který celkově přehrál Dagmar o celé 4 kuželky.

Utkání se vyvíjelo dobře pro naše barvy. Na body po 4 hráčích 4:4 do plusu měl náš tým 47 kuželek. Míra s Petrem na straně domácích, hosté nasadili Vláďu Urbana s Martinou Pospíšilovou. Míra s Vláďou se v plných přetahovali o kuželky, jak malé děti o bonbon. Plné nakonec získal host o 3 klacky. Pak přišla z jeho strany brzda, kterou Míra využil naprosto parádně. Náskok stáhl a přidal kuželky na svou stranu. No, druhé plné to samé, jak první. Boj a přetahovaná, tentokrát asi o autíčko se sklápěčkou. Host bere o klacek plné. V dorážce pokračuje souboj, Míra hůře otvírá a Vláďa toho trochu využil k zisku 8 kuželek. Náš borec si konec pohlídal a body přistály na jeho straně, stejně i kuželky. Petr se v tomto utkání ukázal, jako správný dotahovák. Plné získal o 8, v parádní dorážce přidal 29. Na poslední dráze byl k vidění parádní souboj. Petr bere plné (166-160), v dorážce přenechal aktivitu Martině, ale pouze o 7 kolků, což znamená body a krásné číslo 475. Martina nehrála nijak špatně 441, o to je výhra cennější.

Slovan B, jinak ZÁZRAČNÉ BÉČKO vyhrává i 8 utkání a se ziskem 16 bodů kraluje tabulce KvKP o 7 bodů před druhou Lomnicí D. Tým opravdu šlape jako tým a na výkonech a výsledcích je to patrné. Jen tak dál.

8. kolo Slovan B-Aš B
8. kolo Slovan B-Aš B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *