Béčko dostalo kanára v Holýšově, céčko prohrálo v Jáchymově

V úvodním kole Divize předvedlo béčko kvalitní výkon a s přehledem přehrálo Lokomotuvu Cheb B. Druhé kolo přineslo pravý opak a k tomu ještě kanára v Holýšově. Holýšovská kuželna prošla před nějakou dobou rekonstrukcí. Patří mezi padavé a domácí borci zde umí zahrát velmi kvalitně. O tomto se přesvědčilo právě béčko.

I zde to rozdělím na dvojice, přestože se hrálo na dvoudráze. Fanda s Hanzem obstarali úvod za Slovan, Jakub se Standou za domácí. Oba naši borci se bili srdnatě, ale na dobře hrajícího Kubu se Standou to bylo málo. Holýšov na úvod bere 2 respektive 4 bodíky.

Nová akvizice Ájá společně s  Bobem a Honza s Honzou za domácí, obstarali pomyslný střed utkání. Hráči Slovanu zahráli vyrovnaně a ve výsledku je dělila jediná kuželka. Bohužel to bylo mezi našimi hráči. Domácí Honzové zahráli taktéž vyrovnaně, ale více, jak naši. Další body v Holýšově.

No a dotahovácké duo Dáda s Petrem se jali zachránit (ne)kanára. Proti se posatvil Milan s Jirkou. I zde naše dvojička zahrála pěkně vyrovnaně, ale opět mezi sebou. Na druhé straně taky pěkná vyrovnanost, ale ta přinesla body domácím.

I když Slovan B zahrál v Holýšově opravdu dobře a vyrovnaně na body to nestačilo. Domácí, jak píši někdě výše hrají doma hodně kvalitně a problémy zde vyhrát, bude mít dle mého jakékoli družstvo.

Slovan B sice předvedl pěkný kolektivní výkon, bohužel na Holyšov to bylo málo. Přesto se jedná o dobré znamení, kdy tým je vyrovnaný a to dle mého povede k úspěchu.

2. kolo Holysov - Slovan B
2. kolo Holysov – Slovan B

Slovan C zajížděl ke svému druhému utkání do Jáchymova. Také céčko svůj úvodní duel vyhrálo a jistě se trochu doufalo, že by mohlo i ten druhý. Bohužel už sestava trochu naznačovala, že by vše mohlo být jinak. Ne z důvodu nekvality hráčů, ale díky zraněním a dlouhodobému časovému presu, kvůli kterému není čas trénovat. Přesto je zde jedno pěkné plus. Pavlínka Stašová posunula své osobní maximum na 437 kuželek.

Také zde použiji dvojice. Zdeňka a Vláďa, který má, jak uvádím výše, časový nedostatek, ale i zdravotní problémy, zahájili střetnutí za Slovan. Domácí dvojka Láďa se Standou se postavili do cesty. Zdeničce se už delší dobu nedaří a v horších číslech pokračovala i zde. Vláďa rovněž zahrál velmi slabě a domácí slaví první body a plus balík kuželek.

Další na řadě byla Pavlínka a Míša, která rovněž laboruje se zraněním. Jáchymov poslal do boje Jirku a Vlastu. Pavlínka svého soupeře přehrávala od úvodu až do konce duelu. Její číslo se zastavilo na 437 poražených kuželkách, což je nový osobní rekord. Míša bojovala spíše sama se sebou kvůli zranění, které ji značně limitovalo.  Domácí měl, stejně jako s Vláďou svou práci ulehčenou,a  získává body.

Poslední dva borci Jirka a Míra, domácí duo Vláďa a Vláďa. Jirka získal na úvod náskok, který se mu podařilo udržet až do posledního hodu a získává body. Míra se trochu trápil a domácí hráč toho využil. Náš borec sice bojoval, přesto na body nedosáhl.

Slovan C druhý zápas prohrál. To však nevadí, je teprve úvod ročníku a zbývá spousta zápasů. Pavlínce gratuluji za osobní rekord.

 

2.kolo Jáchymov B - Slovan
2.kolo Jáchymov B – Slovan

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *