Céčko potrápilo lídra tabulky

K svému utkání KvKS 1. třídy odcestovalo naše céčko do předaleké Útviny. Na dvoudráze se utkali s tamním béčkem, které vévodí tabulce výše zmíněné soutěže. Lídr z Útviny měl co dělat, aby uhájil svou tvrz před útokem hráčů Slovanu.

Na start šla jako první Míša, která svedla koulecí boj s Vencou. A že to byl opravdu boj, nasvědčují i konečná čísla aktérů duelu. Ono, všechny duely byly pěkným bojem o přežití, tedy o body. Míša si vytvořila d plných náskok 8 klacků, které po pěkné dorážce rozšířila o další dva. Druhé plné přidala opět dvě kuželky a i když se opravdu bojovalo, vypadalo to, že si naše hráčka výhru uhlídá. Jenže dorážka zbrzdila Míši rozlet a Venca stahoval. Podařilo se mu stáhnout 8 kuželek, což Míše stačilo na udržení kuželek na své straně a na body.

Jarka, jako druhá žena na naší straně v tomto utkání, koulela proti Luďkovi. A zase, boj o každou kuželku. Plné i dorážku bere naše hráčka. vytvořila si malý náskok 7 klacků. Škoda plných na druhé dráze. Domácímu se podařilo stáhnout náskok a přidat další do plusu. V dorážce, která se nevedla ani jedné straně, přidal ještě devítku.

Jirka s Vencou. Zde proběhl absolutně nejtěsnější boj o kuželky. Na konci rozhodla pouhá jediná kuželka. Oba hráči začali plné velmi dobře, Jirka se dostal do plus 5 kuželek. V dorážce přidal dvě. Na druhé dráze se pokračovalo v přetahované. Domácí přehrál našeho borce o sedmičku, tu si Jirka přičetl k plným a byla plichta. Mělo se tím pádem rozhodnou v dorážce. Hned uvedu, že rozhodlo množství fíků, ty byly v poměru 3-5. No, prohra o kolíček.

Dotahováci měli plné ruce práce. Karel za domácí, Marcel za nás. Rovněž tento souboj byl bojem o každý kolek. Plné bere domácí o 5 a navyšuje náskok. Dorážka se moc nevedla oběma, Marcel byl přesnější v dobrážení. Marcel stáhl na půlku 12 klacků. Vše vypadalo nadějně. Když v druhých plných stáhl ještě 3 kuželky, byly body hodně blízko. Bohužel, našemu hráči přestala jít ulice a domácí toho využil k udržení náskoku a zisku bodů.

Toto utkání mělo vše, co mít mělo. Náboj, zápletku, bojovnost a nervy nadranc.

16.kolo Útvina B - Slovan C
16.kolo Útvina B – Slovan C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *