Béčko vyhrálo druhé derby v řadě a je stále bez prohry!

Také druhý tým sehrál v sobotu derby. Tentokrát béčko hostilo SKK K. Vary B. V minulé kole porazilo Slavii K. Vary a upevnilo si vedení v tabulce. Po této výhře jej ještě navýšilo. Slovan B nenašel po šesti odehraných kolech přemožitele a stále se vyhřívá na výsluní tabulky KvKP.

Úvod obstaral Fanda s Dádou, hosté nasadili Vencu a Jirku. Fanda získal pěkný náskok v plných, přes prohru v dorážce o 8 (81-89) získává náskok 14 klacků. Ten samý průběh měla dráha č. 2, s tím rozdílem, že náš borec bere i dorážku, která je celkově nejlepší (158). Fanda se stal nejlepším hráčem domácích, také celého utkání. Dáda s Jirkou bojovala v plných, kde se dokázal domácí hráč držet, první bere o 3, druhé o 4. V dorážce je to úplně jiné kafe. Jirkovi se nedaří, Dáda toho zkušeně využila a celkově ji bere o 38 kuželek. Parádní počinek, 4 body, plus 73 klacků.

Míra s Johanem obsadili střed, domácí s duem Martina a Broňa. Dvě M proti sobě bojují hned od úvodních hodů, náš M prohrává plné o klacek, dorážku bohužel o dalších 8. Martina pokračuje v pěkné hře i nadále a Míra rovněž. Přesto mínus 4, dorážku stáhl náš hráč jeden klacek. Na výhru to nestačilo. Přesto pěkný výkon. Johan v minulém kole zahrál slabě a chtěl to nyní odčinit, když vezmu výkon, jedná se o průměr, ale důležité jsou body pro tým, které získal a přidal 21 kuželek do plusu. První dráha byla velmi dobrá, hlavně v dorážce, kde přehrál soupeřku a balík. Druhé plné podobné těm předchozím, bohužel dorážka slabá a soupeřka mu vrací úder. Johan udržel kuželky na své straně, to je hlavní.

Mládí nakonec. Tomáš s Petrem byli zařazeni, jako dotahovácké duo. Ivan s Vencou na straně hostí. Tomáš začal proti Ivanovi velmi dobře a v plných si vytvořil solidní náskok 14 kuželek. V dorážce začal Ivan náskok stahovat, podařilo se mu upsat 10 kuželek. Hostující hráč pokračoval ve zlepšeném výkonu a bere plné. Tom má plné pěkně vyrovnané (146-145). Jenže druhá dorážka je bída s nouzí a Ivan bere hlavní bod. Petr nezačal dobře a přenechal plné o 20 Vencovi, když se nevedla ni dorážka, vypadalo to bledě (179-217). Náš hráč se však vzpamatoval a začal soupeře přehrávat. Po vyrovnaných plných předvedl mnohem lepší dorážku (86-62) než soupeř a stáhl značnou část z náskoku.

Paráda, kluci v závěru sice prohráli, ale udrželi kuželky, které hrály rozhodující roli. Na straně domácích jich bylo o 46 více, tím pádem výhra.

6. kolo Slovan B-SKK KV B
6. kolo Slovan B-SKK KV B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *