Béčko postoupilo do Divize, céčko bojuje o bednu

JIž v minulém kole si naše béčko zajistilo postup o patro výše, tedy do Divize. Musím podotknout, že zaslouženě. Tým předváděl a zatím předvádí (soutěž ještě neskončila) vyrovnané výkony, na kterých stálo nejedno vítězství. Byly i drobné výpadky, ale to k tomu patří. V prozatím posledním kole, které se uskutečnilo v sobotu, potvrdilo béčko svou dominanci v soutěži a po vyrovnaném a  těžkém boji zdolalo Lomnici C, za kterou nastoupilo několik náhradníků (4).

Tým opět zahrál velmi vyrovnaně a mladí dotahováci Tomáš s Petrem dokázali, že je na ně spolehnutí. Čuldu si za solidní výkon a remízu se soupeřem Ivou Knesplovou odnesl Boban Hopič výkonem 415. Body ztratila Zdeňka, když bohužel narazila na nejlepšího hráče hostí Fandu Buriana. Zdeňka zahrála dobře 422, ale na 445 to nestačilo. Nejstarší borec v týmu Fanda si poradil s Láďou Litvákem po pěkném výkonu 424, supeř porazil 403 a stal se čuldou na straně hostí.

Další pěkný souboj svedl Johann s Silvou Čeledníkovou. Náš hráč dokázal zvítězit zásluhou druhé půlky. Jeho 422 bylo o 7 lepší soupeřky. A nyní k mláděži, i když Peťan už úplný mladíček není 😀 . Tom natrefil na druhého nelepšího hráče hostí Zdeňka Chvátala a svedl s ním pěkný souboj. Výhra o bůra byla těsná 438-433. Petr zahrál nejlépe z domácího družstva a svému soupeři Radkovi, byť nezahrál špatně, nadělil 24 klacků.

Opět se potvrdilo, že týmový výkon je nad výkon jednotlivce, i přesto, že celkový výkon dělají právě jednotlivci. Určitě mi rozumíte. A jen doplním, že toto si dovolím tvrdit o všech týmech našeho oddílu.

19.kolo Slovan-Lomnice C
19.kolo Slovan-Lomnice C

 

Céčko stále bojuje o bednu a možná i postup. Po nevydařeném začátku soutěže, kdy se tým docela trápil, přišlo veliké zlepšení a výhry je posunuly na prozatimní bronzovou příčku. V proběhlém kole hostil náš tým družstvo Lomnice F. Jediný chlap Marcel se musel cítit mezi ženskými, jako ryba ve vodě. Odpovídal tomu i jeho výkon 428, který mu zajistil výhru nad Rudolfem Schimmerem po velikém boji o jeden jediný klacek. Jaruška se střetla s Láďou, kterému nedala moc šancí (vlastně žádnou) k zisku bodu a rovněž pěkným výkonem 422 rezervovala body na domácí stranu.

Míše se tentokrát moc nevedlo. S Frantou Krátkým na body nedosáhla. Oba hráči se trápili v dorážce, kde byl rozdíl pouhých dvou kuželek (113-115). Hedvika po nepříliž zdařilém začátku dokázala utkání otočit ve svůj prospěch a získat pro tým body.

Jistě jste si všimli, že jsem tentokrát začal od zadu. Sám ani nevím proč. 😀 . Důležité jsou body, které drží céčko v popředí tabulky.

 

19.kolo Slovan C-Lomnice F
19.kolo Slovan C-Lomnice F

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *