C opět padlo, D na vítězné vlně

Ani ve 3. kole nedokázalo naše céčko získat body a po špatném výkonu prohrálo v Jáchymově, který také nehrál zrovna oslnivě o 114 kuželek. Naopak, radost nám dělá nově vytvořené déčko, které dokázalo opět zvítězit, tentokrát na drahách v Hazlově.

Slovan C se vydal k sehrání 3. kola do nedalekého Jáchymova, kde chtěl zabojovat o první body. Bohužel ani tento pokus nevyšel a po špatném výkonu odjížděl bez bodů. Ani domácí nezahráli nijak oslnivě, přesto zvítězili s přehledem.

Lukáš, který byl zapůjčen z déčka se na úvod střetl s Láďou. Náš mladík se nezalekl soupeře a svedl sním vcelku vyrovnanou partii. Nakonec odešel poražen, ale stal se nejlepším hráčem hostí. Pavlínka se poslední dobou herně trápí, jako celé céčko. Tentokrát to na výhru nad Fandou sice stačilo, ale  Pavlínka je jistě zvyklá na lepší výkony a také to od sebe očekává. Bohužel se jednalo o jediné dva body, které náš tým získal.

Káťa soupeřila s Marinem. Ten si vytvořil dostačující náskok v první polovině. Káťa, byť se ve druhé části zlepšila na soupeře nestačila. Jaruška s Jirkou svedla vyrovnanější boj v dorážce, ale v plných to bylo o dost horší. Tam získal domácí hráč rozhodující náskok, který stačil na výhru.

Nevím, jak je na tom Jirka zdravotně (minulé utkání nedohrál), ale výkon proti Štefanovi byl na jeho úroveň slabý. Domácí hráč jej porazil o 22 kuželek. U Luďka jsme taktéž zvyklí na mnohem lepší výkony. Tentokrát zahrál hodně pod své možnosti a Vlasta toho využil k získání bodů pro svůj tým.

Celkově zahrálo céčko velmi slabě a na body nemělo nárok. Pevně doufám, že se forma a výkony našeho týmu začnou zvedat.

Zápis, Zpravodaj

Lukáš to měl tuto sobotu, jak turista na výletě. Ráno odehrál zápas za Slovan C, kde se stal nejlepším, aby poté spěšně spěchal do Hazlova, kde nastoupil za “své” déčko.

Fanda nastoupil hned proti dvěma domácím, když ti se vystřídali v polovině hry. Nikole ani Mírovi se moc nevedlo a náš borec je dokázal vcelku snadno přehrát, byť na druhé dráze mu to moc nešlo, hlavně díky dorážce, kde nastřádal 13 fíků. Celkem jich měl 20, přesto dokázal nahrát 404 kuželek a stal se nejlepším hráčem Slovanu. Lukáš se střetl s Veronikou. Měl to o dost těžší než Fanda, protože první dráhu bojoval o každou kuželku Veronika mu šlapala na paty hlavně v dorážce. Druhá padesátka byla zcela v jeho režii a body doma.

Zdeněk ml., minulé kolo nedohrál kvůli zranění. Nevím, jak je to sním, ale výkon proti Mirce je slabý a domácí mají první body. Dotahovákem se stal vedoucí, trenér a aj hráč Robert, který bohužel nemá moc natrénováno, přesto předvedl ucházející výkon. No, domácí Pavel zahrál parádně a moc nechybělo, aby dokázal stáhnout celou ztrátu a získat tak celkovou výhru pro domácí. Naštěstí se tak nestalo a Slovan D slaví i potřetí výhru.

Naše “Mladé pušky”, tentokrát za pomoci staré bambitky, dokázali opět vyhrát a získat body. V tabulce jim patří 2. místo a my jim to přejeme.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *