Céčko deklasovalo Útvinu C

V sobotním podvečeru se střetlo naše céčko s týmem Útvina C. V tomto utkání deklasovalo svého soupeře a potvrdilo 2. místo v tabulce s prozatímním ziskem 26 bodů za Útvinou B, která má o bod více. To znamená, že poslední 22. kolo rozhodne o postupujícím do Krajského přeboru.

Jirka bojoval s Jirkou a Pája s Jardou. Náš Jirka předvedl velmi dobré plné, ale dorážka byla slabší. Soupeř však ani v plných, ba ani v dorážce nestačil a domácí Jirka získal slibný náskok. Druhá padesátka byla zcela jiná. Ne, že by hráč Slovanu zahrál nějak hodně slabě, až na dorážku, která slabá byla, ale útvinský borec nahrál 225. Jirka přesto udržel dost kuželek na výhru a body. Pavel měl v nohách odpolední 120, kde jen těsně o klacek prohrál se soupeřem. Zde si spravil chuť měrou vrchovatou. Jarda mu dokázal vzdorovat pouze v prvních plných, kde prohrál 6 klacků. V dorážce to už byla rychta 80-38. Na druhé dráze potvrdil domácí borec svou dominanci. V plných nahrál 26 kolků a v dorážce přidal 5. Celkem se stal nejlepším hráčem utkání výkonem 458 kuželek.

Druhá dvojka Jaruška s Marcelem koulela proti Vítkovi s Pavlem. Jaruška v první půlce se svým soupeřem držela vcelku krok a v dorážce byla i lepší, přesto nabrala ztrátu 4 klacky. Ve druhé části to už bylo o něco horší. Ani ne v plných, ale v dorážce rozdíl byl. To rozhodlo o bodech pro hostujícího hráče. Marcel se většinou stává nejlepším hráčem utkání, což mu tentokrát uniklo i přes velmi dobrý výkon. Pavel neměl od začátku nárok a Marcel utíkal každým hodem. Už první půlka znamenala náskok 35 klacků. Když ve druhé padesátce přidal ještě 53, výhra byla na světě.

Céčko přehrálo soupeře o 156 kuželek, což je 4 lidech docela rychta.

 

21. kolo Slovan C - Útvina C
21. kolo Slovan C – Útvina C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *