Béčko po dvou porážkách zabralo a poráží Cheb

Po předchozích dvou porážkách v řadě, dokázalo naše béčko zabrat a připsat si výhru nad nebezpečným Chebem. Toto vítězství bylo důležité z několika aspektů. Jedním z nich je aspekt psychický, když po dvou prohrách přijde výhra, tým to nakopne, dalším je umístění v tabulce. Případná prohra by znamenala propad na 3. místo, kde by je od čtvrtého dělilo pouze skóre a od sedmého pouhé dva body.

Tolik k úvodu a nyní k utkání Lukáš, který před tímto střetnutím nastoupil za céčko, kde předvedl velmi pěkný výkon, zahrál i nyní kvalitně a soupeřku Lenku porazil o parádních 58 kuželek. Obě dráhy měl vcelku vyrovnané. Na jedné byly lepší plné, na druhé dorážka. Marcel, který byl s Lukym ve dvojici koulel s Dášou. Zde byl souboj vyrovnanější. Marcelovi k výhře hodně pomohly vyrovnané dráhy a celkem nahrál 22 klacků. Začátek vyšel dobře 4:0 +80.

Dáda měla smůlu, že natrefila na nejlepšího hráče domácích, ale i celého utkání Petra. Na první dráze dokázala se soupeřem držet krok. Na druhé už bohužel ne. Přitom její výkon by stačil na všechny ostatní hostující hráče. Lukáš II. svedl nervy drásající boj s Mírou. První půlku prohrál o 12 kolíků a ve druhé prohrával do plných další dvě kuželky. Dorážku však zahrál lépe než Míra a podařilo se mu otočit duel ve svůj prospěch o celé dvě kuželky. Stav 6:2 +38.

Jak je vidět, hosté dokázali stáhnout 42 kuželek, což znamenalo, že ještě není nic rozhodnuto. Radek se postavil Jirkovi a první plné to vypadalo velice dobře. Bohužel přišel malý kolaps v dorážce a Jirka dráhu vyhrál o 5 klacků. Podobný průběh, co se plných týče byl také na druhé dráze. Radek je bere s přehledem. Na řadě byla dorážka. Tentokrát ji náš borec zvládl o dost lépe a dokázal duel dovést do vítězného konce. Johan nezačal moc dobře a po padesátce prohrával s Jakubem o 16 kolků. Následně přišlo probuzení, hlavně v dorážce, kde dokázal náskok hostujícího hráče stáhnout na přijatelných 9 kuželek.

Celkem vyhrálo béčko o 49 kuželek a připsalo si důležitou domácí výhru.

zápis, zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *