Béčko s céčkem vyhráli svá první utkání v nových soutěžích

Slovan B postoupil díky loňské spanilé jízdě z KvKP do Divize. Včera sehrálo béčko své první utkání v této soutěži a jasně přehrálo v domácím prostředí Cheb B. Sestavu tvořili tito borci – Fanda Průša, Dáda Stašová, nová posila týmu B Andrea Ječmenová, která u nás hostuje z Lomnice, Johannes Luster, Marcel Toužimský a Petr Beseda.

Boj o první body v DIVIZI započaliFanda s Dádou , hosté nasadili Hanu Berkovcovou a Lenku Pivoňkovou. Fanda na nic nečekal a do soupeřky se zakousl jako žralok. Hned v první plovině předvedl únik o 42   kuželek. V druhé části sice malinko polevil, přesto nahrál dalších 9 klacků. Dáda se svou soupeřkou měla více práce. První padesátku ztratila o 2 kuželky. Pěkný obrat přišel na další dráze, kde Lence nadělila 35 a získala tak další bod, tedy dva.

V prostřední dvojce nastoupila nová akvizice Andrea (Ája) s Hanzem. Cheb poslal do bitvy Pavla Feksu s Mírou Pivoňkou. Ája se ve svém prvním utkání v našich barvách neuvedla špatně. V plných byl sice lepší hostující hráč, ale hráče dělá dorážka a tu měla naše hráčka o dost lepší. Tím zajistila Slovanu další dva body. Hanz v první padesátce soupeře přejel o 19 klacků a vytvořil si náskok do dalších hodů. V těch se mu už tolik nevedalo, přesto bere body.

Dotahovácké duo Marcel a Petr se střetli s Jirkou Jarošem a Evou Nováčkovou. Marcelovi toto utkání nevyšlo dle jeho představ i když první dráhu bere o kuželku. Druhá padesátka byla o dost hosrší a body bere Jirka. Peťan se stejně, jako Fanda zakousl do soupeřky a nepustil po celou 100. V první půlce získal náskok 23 klacků. Když v dalším průběhu nahrál ještě 36 kuželek, bylo rozhodnuto.

Slovan B ve svém premiérovém boji o DIVIZNÍ body nezaváhal a parádním týmovým výkonem přehrál Lokomotivu Cheb B o 140 kuželek. Gratuluji a přeji hodně štěstí v dalších soubojích.

1. kolo Slovan B-Cheb B1. kolo Slovan B-Cheb B
1. kolo Slovan B-Cheb B

 

Céčko rovněž v loňské sezóně předvedlo parádní jízdu KvKS 1. tř a po zásluze postoupilo o patro výše do KvKP. Do úvodního kola zasáhli tito hráči. Míra Handšuh, Pavlínka Stašová, Míša Čejková, kterou po úvodním rozhozovém hodu střídal Luďa Stříž, Jirka Šafr, Jaruška Chlupová a Marcel Toužimský.

Míra s Pavlínkou předvedli surpovou hru. Míra zahrál 474 a soupeřce Věře Martincové nedal šanci, byť nezahrála špatně. Pavlínka si vytvořila svůj rekord výkonem 428 (jen tak na okraj, smetla mamku Dádu o 10 kuželek). Na tento výkon nenašla recept soupeřka Zuzana Kožíšková. Úvod super.

Prostředek obstarala Míša s Jirkou. Jak je výše uvedeno, kvůli zranění musela Míša hned po úvodním rozhozovém hodu opustit hrácí plochu a nahradil ji Luďa. Luďa zahrál parádně do plných, bohužel zklamala ho dorážka, čehož využil soupeř Pavel Přerost. Jirka začal parádně a první padesátka jasně pro něj. Ve druhé části se jeho protivnice vzepřela a náš borec měl co dělat, aby uhájil výhru. Uhájil a získal body.

Dotahováci jaruška s Marcelem se střetli se Zdeňkem Chvátalem a Radkem Cholopovem. Jaruška se snažila, ale stejně jako u Ludi, nešla dorážka. Soupeř využil zaváhání a bere body. Marcel předvedl super výkon a Radka deklasoval o 59 klacků

Slovan C, stejně jako béčko vyhrálo své první utkání v nové soutěži a získalo body do tabulky. Tým předvedl vyrovnaný výkon, byť nejlepšího a čuldu dělí 87 kuželek. Gratuluji a přeji hodně štěstí do dalších bojů.

1. kolo Slovan C-Lomnice B
1. kolo Slovan C-Lomnice B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *