Havlovice nad síly béčka

Naše béčko cestovalo k utkání 12. kola do Havlovic, které okupují poslední místo tabulky. Na výsledku je vidět, že leckdy postavení v tabulce není směrodatné k tomu, jak utkání skončí. Musím také zmínit, že náš tým odjížděl oslaben o dva stabilní hráče a jedna hráčka je krátce po nemoci a bez tréninku. To nejsou výmluvy, pouze konstatování.

Střetnutí se nevyvíjelo vůbec špatně. Pavlínka s Jirkou sice prohrála, ale o pouhých 14 klacků. Velký rozdíl by v dorážce, kterou měl domácí o dost lepší (152-104). Přesto moc nechybělo a naše hráčka mohla slavit. Luky s Petrem sváděli pěkný souboj. V plných byl rozdíl pouhé dvě kuželky pro domácího. Dorážka vyzněla naopak pro našeho borce o 4. Tím se zrodila výhra o dvě kuželky.

Marcel se do Martina pustil bez respektu a již v první polovině získal náskok 13 kolíků. Druhá část byla dost vyrovnaná, ale pouze do plných. Dorážková patřila jednoznačně Marcelovi, který dovedl duel do vítězného konce. Připsal do plusu 52 kuželek a další dva body. Johan se s Josefem do plných na první dráze nepáral a nahrál 17 kolíků. V dorážce jich ztratil 6. Podobná byla také druhá dráha. Do plných Johan super, do dorážky bída. Naštěstí získal v plných dostatečná náskok, který znamená další dva body a 9 kuželek do plusu.

Na řadu se dostal Lukáš II., domácí nasadili Tomáše. Obě dráhy vyzněly jasně pro domácího borce, který našemu hráči nadělil 68 kuželek do trika. Nutno podotknout, že plné měl Lukáš slušné, ale opět zaúřadovala špatná dorážka, kterou Tomáš zahrál výrazně lépe. Dáda nastoupila po nemoci a na hře to bylo znát a domácí Pavel toho dokázal náležitě využít. První dráhu přehrál Dádu o 39 kuželek. Tento náskok získal v dorážce. Druhá část už byla ze strany naší hráčky o dost lepší, přesto chybělo 11 kuželek na Pavla. Tímto domácí završili obrat a získali pro ně moc důležité body v boji o udržení.

První jarní utkání našemu B týmu nevyšlo. Na vině byla částečně absence dvou stabilních hráčů. Přesto nepodal tým úplně špatný celkový výkon. Příště se jistě zadaří mnohem více a body zůstanou doma.

zápis, zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *