Béčko po těsné prohře padlo na poslední místo tabulky

Své střetnutí 6. kola sehrálo také béčko, které zajíždělo do nedalekého Jáchymova. Jáchymov je dlouholetým účastníkem Divize, přesto nechybělo moc a náš tým mohl slavit.

Marcel odehrál jako první a domácí Ivana mu byla více než zdatným soupeřem. Náš hráč zahrál první půlku dost pod své možnosti a Ivana tak získala rozhodující náskok. Ten udržela i v dalším průběhu, který byl hodně vyrovnaný (223-223). Hanz v tomto střetnutí zahrál parádně a svého “nepřítele” přehrál o balík. Už první dráha nasvědčovala tomu, že by to mohlo vyjít, ale jak všichni víme, často se vše obrátí. Tentokrát Hanz ještě přidal a bylo z toho parádních 455, čímž se stal nejlepším hráčem utkání.

Robert, jako třetí v pořadí bojoval se Zdeňkem. První dráhu bere domácí o 19 kuželek, když Boba přehrál s přehledem v dorážce (71-43). Druhá padesátka byla skoro stejná. Náš hráč lepší plné, ale hrozná dorážka. Zdeněk přehrál Boba a body bere na svou stranu. Fanda s Danou svedly parádní duel s hořkým koncem pro našeho hráče. O prohře rozhodla až druhá dorážka, kdy se Fandovi nedařily otvírky ani figury. Prohra o dva klacky jistě mrzí.

Ája s Irenou svedla rovněž pěkný souboj. Domácí hráčka přehrála naší v dorážce. Ájá si však drží svou vyrovnanost, což je hodně dobré. Už jen přidat nějakou tu kuželku a bude to super. Střetnutí uzavřela dvojice Tomáš ml. a Jirka. Domácí borec přehrál Toma v plných, ten zase Jirku v dorážce. Já ale stále tvrdím, že hráče dělá dorážka. Tu v druhé padesátce předvedl dobru i domácí hráč, který celkem vyhrál o 14 kuželek.

Béčko po těsné prohře o 21 klacků spadlo na poslední místo divizní tabulky. Ale například na pátý Holýšov ztrácí pouhé 3 body a do konce soutěže je ještě daleko. Také je těžké hrát stabilní výkony a mít přesnou hru bez tréninku (vím, co píši), takže Bobe, občas si jdi hodit koulema i na trénink 😀  ne jen doma s m…….u 😉

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *