Slovan C padl i vinou zranění hráče

Našemu céčku se v úvodním kole nevedlo a padlo v Chebu o 76 kuželek. Je jasné, že všichni toužili po odčinění porážky a chtěli doma tým Lomnice C přehrát. Bohužel, díky slabým výkonům, ale i zranění jednoho z tahounů týmu se nepodařilo dobře hrající hosty porazit.

Je jasné, že o prohrách se velmi špatně píše. Na druhou stranu, prohry patří k životu a je nutné je přijímat, což však neznamená, že člověk musí stále jen prohrávat. Musí bojovat a já pevně věřím, že v dalším utkání budou hráčky a hráči makat na doraz, aby se pokusili získat body.

Samozřejmě i v tomto nepovedeném utkání se borci domácího týmu snažili a bojovali, ale byl to den blbec, který ke všemu skončil i zraněním jednoho z hráčů céčka. Míra s Vencou ml., byli jediní z domácích, komu se podařilo porazit více jak 400 kuželek. Míra výkonem 441 získal i jediné dva body domácích a Jirku přehrál o 28 klacků. Venca byl oproti Libušce horší v dorážce, která rozhodla o bodech pro hosty. Přesto se mladý hráč jeví velmi dobře. Doufám, že u kuželek vydrží, co možná nejdéle.

Pavlínka s Jaruškou si rovněž vybraly den hňup. Obě zahráli velmi špatně do dorážky a Jaruška přidala i horší plné. Petr s Petrem tak měli usnadněnou práci k zisku bodů pro své družstvo. Škoda, že Jarušce nešly více plné, prohrála pouze o 12 kuželek.

Tentokrát se nedařilo ani dotahovákům. Ke všemu špatnému se ještě přidalo zranění Jirky, který nedohrál a na kontě mu zůstalo pouhých 236 kuželek. Ani Martince nešla dorážka, která rozhodla o porážce o 84 kuželek.

Céčko krom dvou hráčů a jednoho zraněného zahrálo slabě a hosté z Lomnice toho náležitě využili a domů si odvážejí dva body. Jak se zmiňuji výše, Slovan je oddíl bojovníků a já věřím, že další zápasy už přinesou výhry. Držím palce. A samozřejmě brzké Jirkovo uzdravení, aby mohl dále házet koulema a pomáhat získávat body.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *