Céčko jasně přehrálo Aš B o dvě kuželky

Los 4. kola KvKP zavedl naše céčko na dráhy Aše, kde zkřížili pomyslné meče v boji o body s tamním béčkem. V předchozím duelu utrpěl náš tým porážku v domácím prostředí a hráči chtěli toto manko napravit. Uvedu, že se tento úkol zdařil zcela jednoznačně o dvě kuželky 😀 . Také uvedu, že jsem viděl posledních cca 60 hodů boje a byly to vážně nervy. Utkání se rozhodlo vesměs v posledních šesti hodech.

Míša s Mírou zaujali místo na startovních blocích jako první. Domácí představili duo Dáša a Václav. Míša se už nějakou tu dobu potýká se zdravotními problémy, které ještě nejsou úplně pryč, přesto zahrála statečně, byť ji Dáša porazila. Míra se představil v parádním světle, škoda jen, že pouze v první polovině (229-202). Zde získal rozhodující náskok, který stačil, aby sebral Václavovi body a připsal je po solidním výkonu (420) na stranu Slovanu.

Střed obstaral Jirka s Pavlínkou, která opět překonala hranici 400 kuželek (ve všech odehraných kolech, tedy 4x). Jirka proti Vencovi začal suprově. Bohužel ve druhé části se vývoj duelu úplně otočil a body nakonec získal domácí hráč. Pavlínka první padesátku krutě prohrála o klacek. Chuť si napravila po výměně drah. Celý kolík stáhla a přidala dalších 21.

Závěrečná dvojka Jaruška s Marcelem, šla proti dalšímu, již 3 Vencovi a Martině. Jaruška první dráhu prohrála, hlavně díky horší dorážce, kde ji domácí hráč přehrál (210-180). V dalším dějství stahovala naše hráčka kuželky, jak jen to šlo, podařilo se ubrat 10. Marcel s Martinou předvedli parádní úvodní padesátku, kterou bere domácí (255-240). V tuto chvíli to vypadalo bledě a naděje moc veliká nebyla, přesto, naděje umírá poslední. O tom se přesvědčili všichni, kteří se nacházeli na kuželně v Aši, ale také Ti (včetně mě), kteří utkání sledovali online na streamu na Youtube. Náš borec předvedl super obrat. Už plné naznačovaly, že by se možná mohlo zadařit. O všem nakonec rozhodlo posledních 6 hodů, kterými Marcel strhl vedení na naší stranu.

Tento závěr byl infarktový s dobrým koncem pro náš tým, který makal až do posledního hodu. Borci získali velmi důležité body na drahách soupeře.

 

Na celé utkání se můžete podívat ve videu níže.

 

 

4. kolo Aš B - Slovan C
4. kolo Aš B – Slovan C

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *