Prohra béčka a céčka s SKK

Tato sobota, která ukončila posledním 11. kolem podzimní část sezóny se vůbec nevyvedla našemu béčku s céčkem. Oba naše celky se střetly v derby s SKK Karlovy Vary a bohužel zvítězily týmy hostí. Slovan B hostil SKK A a Slovan C SKK B.

Fanda s Hanzem nastoupili coby rozehrávači. Fandu po polovině musel kvůli zranění střídat Luďa. Oběma se podařilo se soupeřem Jirkou Hojsákem uhrát remízu. Hanzovi se povedlo v první polovině přehrát Ivana o 32 kuželek, bohužel na druhé dráze vše promarnil a prohrál celkem o 5 klacků, hlavně díky nepodařené dorážce.

Můj synátor a Peťan obsadili tentokrát střed. Takže mlaďasové proti zkušenosti na straně hostí, což byl Honza Vank a Petr Čolák. Tom dostal od Honzy v první padesátce 20 do trika. Deset v plných a deset v dorážce. Pak zabral a svou ztrátu stáhl a nahrál ještě deset do plusu. Stal se nejlepším hráčem domácích výkonem 460 kuželek. Druhý z dvojice měl tu smůlu, že narazil na nejlepšího hráče utkání Petra Čoláka. V plných si byli vyrovnanými soupeři, ale v dorážce dominoval hráč hostí.

Dotahovácké duo vytvořil Míra s Marcelem. Ti se střetli s Lubošem a Pepou. Oba naši borci zahráli pěkně, ale pouze jeden bral body. Míra získal na první dráze náskok 2 kuželek. To samé se mu podařilo v druhé padesátce a celkem bere výhru o 4 kuželky. Marcelovi se nepovedl první plán a přesto, že se v druhé části hodně snažil, chyběly dvě kuželky na výhru.

Celkem zahrálo béčko velmi vyrovnaně a chybělo pouhých 42 kuželek na výhru. Po podzimu okupuje náš tým poslední místo v Divizi. Na pátého však ztrácí pouhých 6 bodů, což se dá rychle stáhnout. Já, ale jistě i všichni ostatní věříme, že se to béčku podaří, i z důvodu podávání velmi pěkných výkonů v průběhu celého podzimu.

11. kolo Slovan B - SKK KV A
11. kolo Slovan B – SKK KV A

 

Céčko hostilo SKK KV B. Tým hostí byl v tomto střetnutí favoritem, stejně jako SKK A v utkání s naším béčkem. Míša s Luďkem obstarali start utkání. Na straně hostí se představil Pavel s Láďou. Míša se s Pavlem přetahovala o každý klacek během plných. V dorážce měl navrch hráč hostí. Ve druhé části naše hráčka zabrala a z náskoku 17 se jí podařilo stáhnout 3 kuželky. Luďa nezačal moc dobře a na první dráze získal hráč hostí rozhodující náskok 8 klacků. Na druhém plánu přidal ještě 3 a získal body.

Míra se Zdenou kouleli uprostřed. Míra byl již rozehrán z utkání béčka a skoro shodný výkon předvedl i nyní. Tentokrát byla výhra o více kuželek. Ta se zrodila hned na první dráze, kde Míra nahrál proti Martině 27 kuželek. Pak přidal ještě 15. Zdeničce se nevedlo a toho dokonale využila Broňa. Ta nadělila naší hráčce 93 klacků.

Jarka s Marcelem dotahovali na naší straně, Venca s Jirkou na straně hostí. Jarušce se nevyvedla první část a Venca zde získal rozhodující náskok 32 kuželek. Poté naše hráčka hodně přidala a snažila se s náskokem hosta zatočit. I přes velikou snahu se podařilo stánout “pouze” 4 kuželky, což bohužel nestačilo. Marcel, stejně jako Míra byl rozehraný z utkání béčka. Tentokrát předvedl lepší výkon o 14 kuželek. Marcel získal náskok po první padesátce 11 kolíků, který udržel a ještě k tomu přidal další tři klacky ve druhé části.

Céčko si drží 9. místo v KvKP a na 5. místo jim schází 6 bodů, což je stejně, jako u béčka možné stáhnout a posunout se tabulkou výše.

11. kolo Slovan C - SKK KV B
11. kolo Slovan C – SKK KV B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *