Rychta od Duchcova

První jarní kolo, které se odehrálo 18. 1. 2020 se našemu áčku vůbec nepovedlo. Možná tomu napomohla i skutečnost, že se dva hráči přestěhovali do B týmu na výpomoc, což jste jistě zaregistrovali. Zde se budou snažit pomoci v udržení Divize. Jedná se o nejlepšího hráče Slovanu v probíhajícím ročníku 2. KLMA Vencu “Karla” Hlaváče a pak ještě hráče kuželek Tomáše Becka st. V prvním utkání za B oba napomohli k výhře nad Hazlovem.

Pojďme zpět k áčku. To přivítalo v úvodním jarním kole celek Duchcova, který je aspirantem postupu o patro výše. Svou dominanci předvedl i v průběhu duelu, kde byl po celou dobu lepším týmem.

Karel nastoupil po ranním utkání za B, kde předvedl super výkon 520  poražených kuželek na 100 HS. Ze začátku duelu bylo znát, že jej nohy moc neposlouchají a soupeř z Duchcova Fanda toho využil a získal rozhodující náskok. Ve druhé půli se toto o poznání zlepšilo a bylo to hodně znát na výkonu. Bohužel ztrátu z prvních 60 hodů nedohnal a celkově prohrál o pouhé 3 klacky. Společně s Karlem nastoupil Petr, který bojoval s Milošem. V plných se náš hráč hostu vyrovnal, ale dorážka byla zcela v režii Miloše. Tam Miloš získal rozhodující kuželky.

Jarda proti Jardovi začal do plných parádně a o klacek je vyhrál. Bohužel v poslední době se náš hráč notně trápí v dorážce a nejinak tomu bylo i tentokrát. Soupeř jej dokázal přehrát v této disciplíně o balík a tím rozhodl o bodu. Pája naopak předvedl solidní dorážku, ale plné se nevedly. Jirka byl v nich lepší, ale jak píšu o řádek výše, Pája zvládl lépe dorážku a ta rozhodla o výhře a bodu na naši stranu.

Venca s Tomem dotahovali v tomto utkání nepříznivý stav. Bohužel si Venca přivodil zranění ramene (zhruba měsíc bude mimo hru) a musel jsem ho střídat. Další nepříjemnost pro A tým. Na rozehru jsem měl posledních 5 hodů do dorážky, ve kterých jsem 3x fiknul. Pak to bylo lepší, ale celkově to na Jirku nestačilo o 14 klacků. Dráhy jsme si rozdělili. Tomáš se do Zdeňka pustil bez respektu a dokázal vyhrát tři ze čtyř drah. Body získal hlavně díky dorážce, kde byl o 20 kuželek lepší. Do plných nahrabal 11 kolíků.

Toto utkání se nám vůbec nepovedlo a tým zahrál nejhorší domácí výsledek v tomto ročníku. Duchcov přeťal sérii 22 utkání bez domácí prohry.

12.kolo Slovan A - Duchcov
12.kolo Slovan A – Duchcov

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *