Béčko se výhrou nad TJ Dobřany odpoutalo z posledního místa

I když v podzimní části podával tým Slovanu B kvalitní výkony, nedařilo se mu zápasy vyhrávat. To znamenalo umístění na posledním místě divizní tabulky. Ztráta na týmy před Slovanem však nebyla veliká, což do jarních bojů dávalo velikou naději na udržení soutěže. Také tomuto cíli napomáhá přesun dvou hráčů z A do B.

V domácím prostředí předvádí béčko v prozatímním průběhu ročníku solidní výkony, které dávají naději na výhry. Tentokrát to vyšlo dokonale. Výhra nad TJ Dobřany A znamená posun tabulkou o jedno místo vzhůru. Sice 11. příčka pořád znamená sestup o patro níž, ale bodová ztráta na 6. místo činí pouhé tři body. Na místo první bodů šest. Svědčí to o pěkné vyrovnanosti celé divize.

První dvojice získala dva body. Dáda po pěkné první půlce trochu ubrala, toho využil Vojta a bere výhru. Petr solidní první padesátkou získal malý náskok, který ve druhé části hodně navýšil. Michal neměl žádnou protizbraň na Petrových 248.

To samé s body se odehrálo také ve druhé dvojce. Tomáš ml., zahrál vyrovnané padesátky, ale na body tentokrát nedosáhl. Marek měl obě dráhy taktéž vyrovnané, ale k bodům mu pomohla lepší dorážka. Ája předvádí poslední dobou pěkné výkony a nejinak tomu bylo i proti Pepovi. Je jen škoda, že dráhy byly hodně nevyrovnané. Na body to stačilo.

Stav utkání 4:4 +20 klacků. Takže ještě nebylo zdaleka rozhodnuto. Fanda začal pěkně, bohužel jej v průběhu první dráhy rozbolelo zranění, které nemá zcela vyléčeno. Nahradil ho Venca, který dovedl souboj do vítězného konce o pytel klacků. Pavel nestačil a náskok stále narůstal, až se zastavil na 102 kuželkách. Hans zahrál stejně jako Tomáš vyrovnané plány, bohužel výkon byl o 24 horší Petra.

Slovan B se touto výhrou odpoutal z posledního místa divizní tabulky. V následujícím kole se střetne s Jáchymovem, který se posunul opačným směrem. Týmy před Slovanem Holýšov A a TJ Dobřany sice hrají na domácích drahách, ale mají vcelku silné soupeře. Takže při troše štěstí a umu by se mohlo podařit béčku posunout opět malinko výše a přiblížit se k vytoužené záchraně.

Zápistabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *