Druhé derby nevyšlo

V ten samý den, jako hrálo a vyhrálo derby naše céčko, střetlo se béčko o soutěž výše, rovněž v derby s SKK Karlovy Vary. Tentokrát, i přes pěkný celkový výkon, zůstaly body na straně domácích, tedy SKK. V béčku museli nastoupit tři “náhradníci” z důvodu nedostatku hráčů (pracovní povinnost, nemoc), kteří hráli ve vítězném céčku. Nutno podotknout, že i zde předvedli velmi dobré výkony.

Utkání začal Martin s Robertem, na straně domácích Jirka a Pavel. Martin proti dobře hrajícímu domácímu borci neměl tentokrát moc šancí, přesto podal dobrý výkon. Robert s Pavlem svedl vyrovnanější souboj, bohužel ani on nestačil a prohrál.

Pavlínka s Luďou obstarali prostředek. SKK nasadilo Honzu a Petra, dva velezkušené borce. Pavlínka stejně jako Martin bojovala, ale na soupeře nestačila. Luďa soupeře přehrál, hlavně díky první dráze, kde si vytvořil náskok 10 klacků, který udržel po zbytek střetnutí.

Na dotahováckém místě se představila Dáda s Johannesem. Luboš a Pepa na straně domácích. Dáda předvedla nejlepší náš výkon, přesto na Luboše nestačila. Rozdíl byl v dorážce, kterou naše hráčka neměla špatnou, ale domácímu borci vyšla ještě lépe. Johannes prohrál první půlku o 21 kolíků a ve druhé se snažil tento náskok stáhnout. Nechybělo mnoho a povedlo se. I přes snahu domácí hráč náskok udržel a bere body.

Celkově zahrálo béčko slušný výkon a je od čeho se odrazit. Zlepšené výkony budou jistě pokračovat a hráči začnou sbírat i tolik potřebné body.

 

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *