Vyválčená výhra v Jičíně

Druhé kolo nás zavedlo do vcelku dalekého Jičína. Po domácí výhře jsme jeli k utkání v celku v dobré náladě. V minulém ročníku náš tým na domácí nestačil a toto bylo zapotřebí změnit. Po čtyřech hráčích to však vypadalo na prohru, ale my víme, že máme kvalitní dotahováky a věříme jim.

Úvod obstaral Pája s Tomášem ml., domácí nasadili Jirku s Pavlem. Pája měl tři dráhy pěkně vyrovnané. Na jedné zahrál hodně špatně  a tam vznikl nepoměr v poražených kuželkách mezi soupeři. Náš borec vyhrál na dráhy, ale na kuželky prohrál. Tomáš ml. měl rovněž pěkně vyrovnané tři dráhy, ale jedna byla slabá. Tím si pokazil celkové číslo. Přesto domácího hráče porazil na kuželky při rovnosti drah.

Já s Vencou jsme obsadili prostředek. Na straně domácích Luboš s Fandou.Moje maličkost hrála hodně moc špatně a Luboš neměl vesměs žádnou práci získat body pro svůj tým. Vencův soupeř to měl o něco těžší, ale i on body získal.

Před nástupem posledních hráčů byl stav 2:2, my byli v mínusu 87 kuželek. Karel s Tomášem předvedli proti Jardovi a Petrovi opět super výkony a dokázali utkání nádherně otočit v náš prospěch. Po konečném součtu svítilo na naší straně 71 klacků v plusu.

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *