Kontrolní otázka, kolik slovaňáků postupuje na MČR jednotlivců?

Tak to vím úplně naprosto přesně. Na MČR jednotlivců postupují 3 až 4 hráči Slovanu, vy t….!

Jistě jste si všimli, že nadpis i otázka přímo v článku je parodií na jeden nejmenovaný film (Černí baroni) 😀 . Já jen tak pro pořádek, abych nebyl opět označen za někoho, kdo dehonestuje a jinak napadá všechny okolo.

A nyní ke krátkému článku. V sobotu a v neděli 29. 1. – 30. 1. 2022 se uskutečnili soutěže jednotlivců, kde se bojovalo o postup na MČR. Svá želízka v ohni měl rovněž náš oddíl. Konkrétně se jednalo o tyto hráčky a hráče.

  • ženy: Stašová Daniela a Besedová Hedvika
  • muži: Pavlík Tomáš, Hlaváč Václav st., Staša Pavel a Urban Ladislav ml., který byl shledán positivním při testu na covid a proto jej nahradil Stríž Luďa
  • senioři: Dobiáš Jaroslav, Šafr Jiří, Luster Johannes a Handšuh Miroslav
  • dorostenci: Hlaváč Václav ml. a Kříž Zdeněk ml.
  • dorostenky: Stašová Pavlína
  • mladší žáci: Hlaváč David

V ostatních kategoriích jsme zástupce neměli.

A nyní k postupujícím. Na MČR postoupilo trio, ale spíše quatro našich hráčů. Mezi ženami se o to postarala Dáda Stašová, která obsadila třetí místo výkonem 523 kuželek. Muži se probojovali dva až tři. Hned uvedu na pravou míru. Mistrem kraje se stal Tomáš Pavlík celkovým výkonem 1125 kuželek (564+561), druhou příčku a titul vícemistra získal Venca Hlaváč st. výkonem 1112 kuželek (581+531) a třetím je Zdeněk Kříž st., který je sice kmenovým hráčem Útviny, ale v našem oddílu hostuje a my věříme, že se toto změní v trvalý přestup. Zdeněk obsadil čtvrté a poslední postupové místo výkonem 1087 (552+531). Pavlínka Stašová obsadila pěkné druhé místo výkonem 490 kuželek, bohužel na MČR postupovala pouze vítězka. Také musím zmínit nejlmadšího z rodu Hlaváčů Davida, který svou kategorii vyhrál, bohužel se z ní na MČR nepostupovalo.

Postupujícím gratuluji a přeji, co možná nejlepší výsledek na MČR a dalším borcům, kteří se zúčastnili Mistrovství kraje moc děkuji za reprezentaci našeho oddílu.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *