Béčko s céčkem svorně prohráli

V sobotu se rozjely také další soutěže, kterých se účastní naše družstva B a C. Béčko válčí v Západočeské divizi a céčko v Krajském přeboru KV. Oba tyto celky sehrály svá utkání v Chebu a oba svorně prohrály 4:12.

Slovan B rozehrál svůj duel v 09:00 a nezačal vůbec špatně. Johan zahrál velmi slušné číslo 463 a získal nad soupeřkou Evou pěkný náskok 68 kuželek. Druhým v řadě byl Tomáš a změřil síly s Mírou. Oba dva se docela trápili. Domácí porazil nezvykle málo 414, ale Tomovi se vedlo ještě hůře, nahrál rovných 400. Stav po dvou hráčích byl stále pro naše barvy příznivý. Ještě o něco příznivější byl po odehrání dalšího hráče Slovanu Marcela. Ten nakoulel 464, což byl dokonce nejlepší výkon hostí. Škoda, že domácí Jirka zahrál taktéž velmi dobře 452, tím Marcel přidal do plusu 12 kuželek.

Čtvrtý nasazený Petr nestačil na dobře hrajícího Jakuba, který našemu hráči nedal moc šancí a přehrál jej o 38. V páté dvojici se střetly ženy. Na straně hostí Dáda, na straně domácích Dáša. Dáda se snažila, seč jí síly stačily, ale na dobře hrající Dášu to nestačilo. Ta byla lepší hlavně v dorážce, která vesměs rozhodla o připsání bodů domácím. Posledním v sestavě byl Lukáš za naše barvy, Petr za barvy domácích. Petr se s naším mladým borcem vůbec nemazlil a od začátku, hlavně v dorážce, mu dával najevo, kdo je v tomto utkání pánem. Celkově sice Slovan B nezahrál špatně, přesto na domácí Cheb nestačil.

Zápis, Zpravodaj

Céčko nastoupilo hned, jak dohrálo béčko. Bohužel ani jim se příliš nevedlo a domácím podlehlo. Jirka s Jirkou vše načali. Ani jednomu Jirkovi se moc nevedla dorážka, ale našemu Jirkovi se podařilo v ní přeci jen nahrát 20 kuželek, které znamenaly body. Pavlínka se postavila Danovi. Ani zde se oběma hráčům nevedla hlavně dorážka. Domácí ji měl o něco lepší, což vedlo k zisku bodů. Na třetí pozici na sebe natrefily ženy Jaruška s Janou. Zde už byl rozdíl trošku větší. Naší hráčce se nevedla dorážka stejně, jako oběma předchozím. Domácí hráčka byla lepší i v plných a tak další body na domácí straně.

Míra za Slovan se jal proti Jirkovi trochu napravit stav utkání. I když zahrál solidně na Jirku to bylo málo. Bohužel se střetl s nejlepším hráčem utkání. Body fuč po pěkném výkonu. Na řadu přišly další dvě ženy. Káťa proti Evě.  Budu se opakovat, ale ani zde se hráčkám nevedla dorážka, kterou měly skoro shodnou, rozdíl pouhých 5 klacků. Větší rozdíl byl v plných. Domácí v nich nahrála 32 kuželek. A jsme u poslední dvojice. Na naší straně nastoupil vedoucí stravovacího zařízení Luďa za domácí Jirka. Náš hráč sice podlehl v první polovině o 6 kolíků. Ve druhé části vše napravil, stáhl náskok a ještě přidal do plusu. Bohužel to nestačilo na stažení celého náskoku, ale výkonem 455 se stal nejlepším hráčem Slovanu.

Béčko s céčkem svorně v prvním kole prohráli v Chebu i shodným výsledkem 4:12. Je tedy nasnadě, že se oba týmy budou chtít v příštím kole na domácích drahách revanšovat a urvat body. Budeme držet palce.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *