Béčko dál čeká na výhru

Ani ve čtvrtém kole Západočeské divize se nepodařilo našemu béčku zvítězit a poznat tak slast z výhry a zisku bodů. K vítězství nevedly ani zlepšené výkony hráčů. Ještě je však brzy házet flintu do žita já pevně doufám, že dámy  a pánové v týmu tyto nezdary z počátku sezony otočí ve zdary a výhry.

Broňa s Pavlem započali utkání proti Pavlovi s Radkem. Dáma ve dvojici začala velmi dobře a dvě dráhy přes 140 kuželek znamenaly slušný základ. Bohužel ve druhé polovině se naší hráčce přestalo dařit i vinou špatné dorážky. Tohoto zaváhání hostující Pavel náležitě využil a Broňu přehrál. Také uvedu, že se výkonem 572 kuželek stal nejlepším hráčem svého týmu i celého utkání. Domácí Pavel se pomaleji rozjížděl. S Radkem si první polovinu rozdělili bodově na půl, ale kuželky byly na straně hosta. Když na dráze třetí prohrál Pája o dalších osm klacků, vypadalo to blbě. Avšak dráhu poslední zahrál domácí borec velice dobře. Pomalu a jistě stahoval náskok hostujícího hráče až jej stáhl a na vrch přidal šest kolků. Tím získal druhý dílčí, ale hlavně ten hlavní bod. Stav 1:1 -49.

Následující dvojice byla rovněž tvořena dámou a prozatím mladým mužem 😉 .  Musím to však napsat popořadě, takže přednost dostane mladý muž 😀 . Lukáš proti Matějovi zahrál dvě dráhy velice slabě, hlavně díky špatné dorážce. Soupeř dokázal těchto dvou zaváhání velmi dobře využít a získal lehce bod pro svůj tým a k tomu padesát kuželek. Dáda se střetla s dvěma hráči. Aničku, které se moc nevedlo vystřídal na druhou polovinu Jarda. Bohužel ani Dádě se nevyhnuly dvě slabší dráhy, přesto dokázala oba soupeře přehrát. Jak jsem uvedl, škoda dvou slabších drah, číslo mohlo být o dost vyšší, stejně, jako u Lukáše. Přesto bylo ještě o co hrát. Stav 2:2 -68.

A máme tu závěr. ten obstarali z naší strany Petr společně s Lukym. Hosté nasadili duo David a Jirka. Oběma domácím hráčům moc nechybělo a mohli získat výhry a tím dovést utkání třeba do remízy. Nevadí, i tak kluci bojovali. Petr proti Davidovi získal jeden dílčí bodík. Škoda poslední dráhy, která byla slabá. Stačilo zahrát o 14 kuželek více a Peťa by získal bod. Já vím, ono se to lehce píše, ale hůře praktikuje (sám to znám velmi dobře). Luky si s Jirkou dráhy pěkně rozdělil. První Jirka, druhou Luky, třetí Jirka a poslední Luky. Ta poslední byla ze strany domácího hráče velmi dobrá a nebýt první slabé dráhy, mohl i Luky slavit výhru nad soupeřem a dohromady bod za celkovou remízu. Stav 2:6 -80.

Béčku se nepodařilo ani ve čtvrtém utkání získat body, ale zlepšená hra celého týmu napovídá, že nebude dlouho trvat a začnou si dámy a páni body připisovat. Makejte, všichni držíme palce.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *