Slovan má Mistra a vícemistra v mládeži

Tuto sobotu se uskutečnilo Mistrovství mládeže (žáci, dorostenci) jednotlivců, které se odehrálo na kuželně KK Karlovy Vary, kde hrajeme svá domácí utkání také my Slovan Karlovy Vary. Musím napsat a rovnou se také pochlubit, že náš oddíl má Mistra kraje v žácích a vícemistra v dorostencích.

V žácích se MISTREM stal David Hlaváč velmi pěkným výkonem 424 poražených kuželek v disciplíně na 100 hs. Mezi dorostenci měl náš oddíl větší zastoupení a to hned 5 mladíků. I zde se můžeme pochlubit hráčem, který hraje teprve 3/4 roku a již dosáhl na medaili v jednotlivcích. Je jím Lukáš Zeman, který obsadil druhé místo velice pěkným výkonem 541 poražených kuželek na 120 hs. Zdatně mu sekundoval Fanda Korbel, který se umístil na 5. místě, také pěkným výkonem 503 poražených kuželek. Sedmé místo patří Vencovi Hlaváčovi ml. za výkon 474 kuželek, 14. místo obsadil Zdeněk Kříž ml. výkonem 430 kuželek a 15. místo Samuel Pavlík, když porazil rovných 400 kuželek.

 

Tímto bych velmi rád poděkoval všem mladíkům Slovanu za dobrou reprezentaci oddílu a pogratuloval MISTROVI Davidu Hlaváčovi a VÍCEMISTROVI Lukáši Zemanovi.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *