B slaví první výhru, C nestačilo na Jáchymov a D přehrálo Lomnici

Našemu béčku se podařilo v 8. kole Západočeské divize konečně poznat radost z vítězství, když porazilo Holýšov B. V posledních duelech se tým sice zvedal, ale na výhru to bylo vždy málo. Tentokrát se po solidním výkonu, kdy pouze dva hráči těsně nepokořili hranici 500 kuželek, dočkali kýženého vítězství. Čuldu od nejlepšího dělilo pouhých 35 kuželek, což je pěkně vyrovnaný týmový výkon. Hosté z Holýšova měli mnohem větší rozpětí a to 163 kuželek. Tým Holýšova měl v tomto utkání hvězdu, kterou se stal Bedřich Horka, jenž porazil parádních 604 kuželek. Za vítězný tým nastoupili tito borci Hlaváč V. ml. 514, Hánělová B 512, Luster J. 497, Čolák P. 526, Beck T. ml. 532, který se stal nejlepším hráčem domácích a Holý L. 497. Slovan B sice stále okupuje poslední příčku tabulky, ale my všichni věříme, že tato výhra posune tým psychicky a výher bude přibývat. Makejte!!!

zápis, zpravodaj

Slovan C – TJ Jáchymov

Céčko v dramatickém střetnutí s Jáchymovem dokázalo vyhrát tři duely a tři naopak prohrálo. I zde byl tým dosti vyrovnaný, ale čtyři výkony pod 500 kuželek byly rozhodující v konečném součtu. Tři hráči docílili shodného výsledku 483 poražených kuželek a to Handšuh M., Hlaváčová K. a Stríž L. Nejlepší domácím borcem byl Lubomír Martínek výkonem 522 poražených kuželek. Slovan C i přes porážku drží 5. místo v Krajském přeboru KV.

zápis, zpravodaj

Slovan D – Lomnice G

První utkání v hrací sobotě obstaralo naše déčko, které se střetlo s týmem Lomnice G již v 8:30. Tým ve složení Kopač M. 352, Kříž Z. ml., 441, Korbel F. 426 a Pavlík S. 353, dokázal přehrát Lomnici 4:2 o 44 kuželek, což svědčí, že se výhra nerodila úplně jednoduše, ale všichni museli bojovat. Nejlepší hráči obou týmů se střetli v duelu mezi sebou. Náš borec Kříž Z. ml. porazil parádních 441 kuželek oproti Janu Pollnerovi, jenž nahrál 415 kuželek. Slovan D v současné době okupuje pěkné 3. místo v Krajské soutěži 1. tř. KV.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *