Béčko s céčkem svorně prohráli

Naše béčko s céčkem se v sobotu 18. 3. 2023 nedočkali vítězství. Béčku stálo v cestě za body Stříbro a nekompletní kádr, céčku zase vynikající výkon domácí Aše.

Ve Stříbře se béčko představilo se třemi náhradníky z déčka, kteří sice ne úplně propadli, ale stálé členy soupisky tentokrát nenahradily. Robert s Johanem hned na úvod nestačili na Pavla s Jardou. Oba naši hráči se trápili hlavně v dorážce a důkazem je i spousta újezdů, kterých se v tomto utkání na straně Slovanu nahromadilo vskutku moc. Robert s Hanzem bohužel celkem prohráli 80 kuželek.

Marcel spolu s Zdeňkem se snažili s domácími Pavlem a Bernardem držet krok. V plných se jim to vcelku dařilo, ale je zde špatná dorážka. Marcel měl trochu štěstí, že domácímu hráči šla tato disciplína o něco hůře a dokázal, bohužel jako jediný svého soupeře přehrát. Zdenda měl pěkné plné, ale dorážka byla špatná. Přesto se náš mladý hráč pomalu a jistě zlepšuje. Stav 6:2 -99.

Slovan B
Slovan B

Poslední dvojice se pokusila výsledek nějak zkorigovat. Lukáš s Dádou však také neuspěli a domácí Honza s Vencou mohli slavit. Lukáš měl horší plné nežli soupeř a snažil se to dohánět v dorážce, což se mu skoro podařilo. Dáda se výkonem 417 poražených kuželek stala nejlepší hráčkou Slovanu, ani toto však na body nestačilo.

Slovan se třemi náhradníky bohužel nedokázal domácím vzdorovat a odváží si prohru. I přes tuto porážku stále naše béčko drží třetí příčku tabulky.

zápis, zpravodaj

Štěstí ve hře nemělo ani céčko Slovanu, které byť zahrálo o mnoho lépe, jak béčko, na body nedosáhlo. Pavlínka s Mírou obstarali úvod proti Vencovi s Otou. Mladá hráčka Slovanu zahrála velmi dobře, ale na nejlepšího hráče utkání Vencu to vůbec nestačilo. Ten zahrál nadmíru dobře a výkonem 489 nedal Pavlínce šanci. Míra s Otou sváděl mnohem vyrovnanější souboj. O jeho výhře o 9 kuželek rozhodla hlavně dorážka. Tu měl opravdu dobrou 158.

Luky s Jirkou obsadili střed a nastoupili proti Marii s Yvonou. Zde zahrála naše mužská dvojka dobře, ale na domácí dámskou dvojku to stačilo pouze v jednom případě. Tím případem byl Luky, který soupeřku přehrál lepší dorážkou a připsal další body. Jirka byť zahrál lépe Lukyho, nestačil na Yvonu, která byla lepší v dorážce, která jí zajistila výhru.

Na řadě byla dvojice poslední. Dámy Martina s Káťou na straně Slovanu, muži Radek s Martinem u domácích. Domácí hráč zahrál proti Martině opravdu dobře a nedal naší hráčce moc šancí na výhru. Na druhé straně Káťa po bodech sahala a k výhře chyběly pouhé dvě kuželky.

Slovan C sice v Aši s tamním céčkem prohrál, ale celkový výkon není špatný. nejlepší hráčkou Slovanu se stala Káťa Hlaváčová výkonem 442 poražených kuželek. I přes prohru se naše družstvo drží 5 bodů od sestupového místa.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *