Po výhře nad Lomnicí, držíme druhé místo

Lomnice, městečko nedalo Karlových Varů a ještě blíže k Sokolovu. Zde mají velice pěknou kuželnu, ale tentokrát se střetnutí našich celků uskutečnilo na kuželně ve Varech. Rozlosování totiž svedlo v 7. kole 2. KLMA právě dva celky západočeského kraje, Slovan Karlovy Vary a Lomnici. Utkání měl náš tým více méně po celý čas pevně v rukou a výhru jsme si nenechali vzít. Vítězství nám zaručilo udržení 2. místa v tabulce.

Láďa Urban už delší dobu deklaroval, že jej zlobí stehenní sval, tím pádem byl Pája připraven ihned zaskočit. Bohužel se tato prognóza stala pravdou. Bohužel ne z důvodu, že by Pavel Láďu nezastal, ale z důvodu, aby náš mladý hráč neměl nějaký závažnější problém. Nicméně po 20 hodech naskočil náš šéf na místo Ládi. Do té doby však mladší z rodu Urbanů hrál velmi dobře. Takže, Pája se ve zbývajících hodech trochu rozhýbal a pak to začalo. Druhou dráhu si s Mírou rozdělili (133-133), aby jej na zbývajících dvou drahách donutil kapitulovat. Pája je zahrál suprově a spolu s Láďou, teď už to mohu říci (napsat) získali naši novou šálu, která je určena pro nás, smrtelníky. Jen doplním, je menší, ale hezčí a je dělaná s láskou a pro srdcaře 😀 😀 😉 . Druhý, vlastně třetí v úvodní dvojici 🙄 Zdeněk válel proti Štěpánovi. Tomu se na našich drahách vůbec nevedlo a náš borec ho díky pěkné dorážce smetl o 36 klacků. Jen je trošku škoda, že měl Zdenda klesající výkonost, kuželek mohlo být mnohem více. Nevadí, bod je důležitější.

Stav 2:0 +56

Moje maličkost a Venca jsme obsadili, jako obvykle střed pole. Já dostal nařezáno od Pepy, Venca zvítězil nad Mírou. Začal jsem velmi dobře, bohužel mi to vydrželo pouhý první hod, kdy padla hrcka. Poté nastal úpadek, který vedl k prohře na dráze o 27 kolíků. Malé zlepšení na druhé dráze, přesto prohra. Třetí dráha, opět malinké zlepšení, výhra. Poslední dráha větší zlepšení, prohra. Pepa mě deklasoval o 33 kolíků. Venca první dráhu bere vcelku jednoznačně o 21 kuželek. Míra na dráze druhé stahuje 3 klacky, aby na třetí dráze Venca získal ztracené zpět a dva přidal. Poslední dráha byl boj o každičkou kuželku. Náš borec v drtivém závěru bere dráhu o jedinou kuželku. Tím získal bod pro tým.

Stav 3:1 +46

A jak na tom byli naši zlatí hoši? Myslím, že dobře, až na další zranění hráče Slovanu. Venca, který se střetl s Bohoušem stejně jako Láďa delší dobu uvádí, že jej bolí sval. Ten se ozval na třetí dráze. Přesto Venda utkání dohrál a získal bod pro tým. Ale popořadě. První dráhy paráda pohledět. I když se Bohouš opravdu snažil, Venca mu nedal, jak se říká, ani čuchnout. Půlka (321-269) je vytvořen super náskok. Na třetí dráze se ozvalo zranění a Venca tak nějak dohrával, jak se dalo. Sice se snažil, ale bylo znát, že je limitovaný. Tuto dráhu ještě dokázal s Bohoušem remizovat, ale na poslední třicítce prohrál o 6 kuželek (117-123). Tomáš začal vlažněji a první plán přenechal Pepovi o dva klacky. Následně předvedl parádní hru do plných, ale i dorážky (104+63). Na toto nedokázal hostující hráč vůbec odpovědět (110). Další dvě dráhy se nesly v podobném duchu a Tomáš získával kuželku po kuželce, ale hlavně získal bod pro Slovan.

Stav 7:1 +166

Tímto vítězstvím si držíme 2. místo v tabulce 2. KLMA. Od první Sadské nás dělí 4 body, ale ta má odehrán zápas navíc, když si předehrála utkání 11. kola s Tehovcem, které vyhrála. K dalšímu triumfu nás opět dovedl vcelku vyrovnaný týmový výkon, který nese své ovoce. Všichni nechali na plánech vše, co jen šlo, někdo i trochu toho zdraví. K sobě pouze uvedu, že i když hraji vcelku dobře a mám vyrovnané výkony, nedokázal jsem přinést do společného bodového balíčku ani JEDINÝ BOD, což mě štve. Chtěl bych poděkovat ostatním, že získávají body také za mě, DĚKUJI CHLAPCI. Obrázek k článku ukazuje vše.

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *