Béčko vyválčilo bod v Hazlově

Ligové soutěže měly z důvodu Světového, Evropského a NBC poháru volno. Nižší soutěže, včetně Divize však ne a týmy tak musely sehrát svá utkání bez přerušení. Béčko Slovanu zajíždělo v rámci 4. kola do Hazlova, když jim los přidělil družstvo B. Naše grupa zde vyválčila důležitý bod za remízu, byť nahrála o 70 kuželek méně, ale vícekrát dokázala zvítězit v jednotlivých duelech. Takže vyvstává otázka, který tým vlastně tratil?

Rodinné duo Fanda s Dádou začalo proti Petrovi s Kamilem parádně. Fanda nahrál 232, když předvedl suprovou dorážku, přesto o kolík na Petra nestačil. Ve druhé části domácí hráč přebral iniciativu a nandal Fandovi 52 klacků. Dáda bere plné i dorážku a získává náskok 11 kuželek. Druhá padesátka byla boj a oba hráči předváděli velmi pěknou hru. Hráčka Slovanu měla pevnější nervy a jistější ruku a dokázala po boji přidat dalších 8 kolíků. Celkem porazila parádních 457 kuželek.

Tomáš ml. s Hanzem utvořili prostřední dvojici, která se postavila Andree s Pavlem. Hned na úvod syna pochválím, stal se nejlepším hráčem hostí, co se újezdů týče. No, tak pochval bylo dost, nebo ještě tedy jednu 😉 . První dráhu hrál Tomáš velice dobře. K 157 do plných přidal krásných 81 do dorážky. Tím získal rozhodující náskok nad soupeřkou, která ho na dráze druhé přejela. Tom bere důležité body. Hanz předvedl svůj nejlepší výkon za poslední dva roky, kdy se mu herně moc nevedlo. Obě dráhy dost vyrovnané a i když Pavel hrál rovněž velmi dobře, na našeho borce to nestačilo . Hanz se stal výkonem 466 kuželek nejlepším hráčem našeho týmu.

Mladá hráčka naší squadry Ája, předvádí od svého prvního utkání pěkně vyrovnané výkony, čímž je tím pádem na ni spolehnutí. Jen ubrat trochu těch fíků. Ája natrefila na druhého nejlepšího hráče utkání a přestože se snažila, na Michaela to nestačilo. Petr proti Pavlovi hrál bravůrně do plných. V dorážce přišel útlum, který znamenal menší náskok kuželek. Druhá dráha se nesla ve znamení tuhého boje. Pavel bere plné, Peťan vše dohání v dorážce. Šťastnější byl v koncovce náš borec, který vyhrál druhou dráhu o klacek, celkem o 5 po vyrovnaném souboji (438-443).

Slovan B vyválčil důležitý bodík na drahách soupeře po pěkném týmovém výkonu.

4.kolo Hazlov B - Slovan B
4.kolo Hazlov B – Slovan B

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *