Béčko přejelo Aš C a slaví třetí výhru v řadě

Třetí kolo, třetí výhra. Naše béčko dokázalo vyhrát i třetí utkání v řadě. Tentokrát to odnesla Aš C, která odjela se slušným přídělem. Příděl je hlavně díky jednomu velmi slabému výkonu, který vytvořil takový rozdíl. Ostatní duely byly více méně vyrovnané a v některých se rozhodovalo až v posledních hodech.

Fanda S Dádou zahájili z naší strany, za hosty obuli jako první sálovky chlapi Ota s Luďkem. Fanda se nerozpakoval a obul se do soupeře se vší vervou (neplést s Vervou Litvínov) a ten nevěděl kam dřív skočit, vlastně hodit. Už plné si Fanda zpestřil plusem 19 kuželek, v dorážce už tolik nezískal, ale další 4 klacky jsou dobré. Druhá půlka se nesla ve stejném duchu, byť Fanda trochu polevil. Přesto soupeři nadělil dalších 21 kolíků. Dáda se svým soupeřem musela svádět (ne jeho) boj, který v plných byl lepší, naopak v dorážce horší. Rozdíl 3 kuželky nebyl nijak veliký a naše hráčka se v další padesátce snažila tento náskok smazat. To se podařilo během plných a dokonce přidala 6 do plusu. V dorážce to byly nervy. Hostující hráč dokázal smazat „pouhé“ tři kuželky, což v konečném zúčtování znamenalo body pro Dádu a plus 3 kuželky.

Petr s Johannem se postarali o střed, kde se střetli s Vencou a Františkem. Petr s Vencou sváděli, stejně jako Dáda s Luďkem pěkný souboj. Petr prohrál o klacek plné, zato dorážku měl lepší o devítku, takže 8 plus. No, druhá půlka byla hra na nervy. Náš hráč prohrává plné o 17, což znamená mínus. Rozhodovala dorážka. Soupeři se nevedla, a i když Péťovi také zrovna moc ne, přesto dokázal po tuhém boji převážit jazýček vah na svou stran o celé dva kolky. Johann neměl s Františkem moc práce. Od úvodních hodů získával kuželku ke kuželce a bylo jen otázkou, jaký rozdíl to bude. Rozdíl to byl rozdílový, jednalo se o 72 kuželek.

Dotahováci Míra se Zdeňkou měli mírně usnadněnou práci, přesto není radno nic podcenit. Míra proti Vencovi začal mnohem lépe a již v plných si vytvořil solidní náskok, který se sice podařilo hostujícímu o trochu snížit, přesto zůstalo 16 klacků. Venca se v druhých plných hodně zmátořil. Míra je zahrál dobře, na hráče hostí to nestačilo (155-162). V dorážce se začala karta obracet, Mirek ji zahrál lépe a dokráčel k výhře. Zdeňka rovněž začala, jak z partesu a utekla dalšímu Vencovi o 13. Dorážku měli shodnou, zůstalo tedy u 16 plus. Další plné měl Venca lepší o 4 kolky a když se mu hodně dařila dorážka, získal rozhodující náskok a dotáhl duel do výhry.

Béčko se třetí výhrou vyšplhalo na čelo neúplné tabulky KvKP.

Slovan B-Aš C 3.kolo
Slovan B-Aš C 3.kolo

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *