Memoriál V. Charouze

Tuto sobotu tj. 14. 1. 2023 se parta osmi hráček a hráčů zúčastnila turnaje v Rokycanech, který nese název po dlouholetém hráči tohoto oddílu Vladislava Charouze. Už před námi se do turnaje zapojilo velké množství hráčů, registrovaní i neregistrovaní. Jak jsme si vedli? To se dozvíte o pár řádků níže.

Parta ve složení Dáda Stašová, Pavlínka Stašová, Pavel Staša, Tomáš Pavlík, Lukáš Holý, Zdeněk Kříž st. a Tomáš Beck st., vyjela v 14:00 směr Rokycany. Cesta byla v pohodě a na místo jsme dorazili s mírným předstihem v 15 25 hodin. První čtveřice měla stanoven začátek na 16:00. Na start se o 15 minut dříve postavila Dáda (526), Láďa (565), Tomáš P. (593) a Zdeněk (574). Druhá skupina Pavel (198), Tomáš B. (560), Pavlínka (553) a Lukáš (529) odpočívala a povzbuzovala.

Musím napsat, že kuželna byla dobře připravená a my si vcelku dobře zahráli. Malé mínus je, že si Pavel obnovil zranění kolene, které mu nedovolovalo odehrát celou 120. Všichni jsme zahráli docela dobře, i když určité rezervy tam jsou. Pavlínka Stašová si vytvořilo svůj osobní rekord v disciplíně na 120 hs, když porazila 553 kuželek. Ta rezerva spočívala v tom, že každý z hráčů měl na jedné dráze výpadek, který znamenal menší číslo. Celkově se však jednalo o dobré výkony.

Výsledky

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *