Céčko těsně prohrálo s aspirantem na postup

Slovan C se dnes představil před domácím publikem a soupeřem mu byl více než zdatný aspirant na postup do vyšší soutěže Kuželky Aš B. Nás tým podal bojovný výkon a mnoho nechybělo k získání nějakého toho bodu. Oba soupeři měli pouze jednoho hráče pod 400, což je rovněž známka vyrovnaného průběhu.

Luďa s Jirkou, kterého od 46 hodu vystřídala Pavlínka nastoupili proti Dáše s Vencou. Luďa první půlku vyhrál o 8, zatímco Jirka, který byl střídán Pavlínkou prohrál. Na druhé dráze Luděk s Dášou pěkně bojoval do plných, bohužel jej zradila dorážka a hostující hráčka dokázala dotáhnou hru do vítězného konce. Pavlínka zahrála velmi pěkně a Vencovi nadělila 15 kuželek. Škoda, že to nestačilo na otočení výsledku.

Jaruška s Mírou kouleli proti Vencovi s Luďkem Jarka se na první dráze trápila, přesto ji získala pro sebe o 6 klacků. Na druhé dráze to byla jednostranná záležitost a naše hráčka připsala body i kuželky, kterých bylo celkem 43. Míra v první padesátce utekl soupeři o parádních 30 kuželek a zdálo se, že se bude jednat o lehkou záležitost. Hostující hráč se však vzchopil a i když Míra zahrál pěkně, dokázal Venca stáhnout 13 kolíků. Přesto dva body doma.

Poslední dvojka byla čistě ženského pohlaví. Káťa s Martinou se střetli s Vláďou a Jardou. Káťa utekla soupeři v prvních plných o 16. V dorážce byli nastejno. Ve druhé části se naše hráčka trápila v plných, aby to v dorážce rozjela a získala bod za remízu. Škoda těch plných. Martina na první dráze svému soupeři utekla o 12 kuželek, hlavně zásluhou plných. V dorážce hostující hráč něco stáhl. Další dráha se Martině bohužel nevedla v plných ani v dorážce a Jarda toho náležitě využil a získal body pro svůj tým.

Slovan C dokázal v předchozím kole po třech nezdarech zvítězit. V tomto duelu byl tým Aše favority, přesto se musel obávat o výhru. Naši předvedli vyrovnaný výkon. To samé se však podařilo i hostům, kterým to přineslo zisk bodů.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *