Parádní výkon stačil na bod

V sobotu se střetl v Západočeské divizi v rámci 7. kola Slovan B s Útvinou A. Hostující tým je dlouhodobým účastníkem divize a do Karlových Varů jistě nepřijel prohrát. Naopak, přijel v roli mírného favorita. Náš tým nepředvádí v dosavadním průběhu soutěže špatné výkony, ale 4x tomu něco málo chybělo, aby bral body. Tentokrát po bitvě a parádním výkonu, berou bod jeden.

Fanda začal suprově a byť Honza nehrál špatně, dostal hned na úvodní padesátce 25 do trika. Vinou horší druhé dorážky ze strany našeho hráče, získal Honza dva body pro Útvinu. Fanda předvedl nejlepší výkon na domácí straně, bohužel o dva klacky to nestačilo. Dáda podobně jako hostující Honza proti Fandovi, zahrála první dráhu dobře, přesto na Zdeňka o 30 kolíků nestačila (223-253). Druhá polovina Dádě nevyšla hlavně v dorážce. Soupeř ji taktéž nezahrál nijak zvlášť, ale dokázal nahrát několik dalších kuželek.

Míra v tomto utkání podal velmi kvalitní výkon podepřený parádní hrou do plných a solidní dorážkou. Jarda na tom byl obráceně, horší plné, ale suprovou dorážku. Přesto na Míru nestačil a ten připsal první body pro domácí. Hanz se Standou bojovali jak lvi. První plné byl rozdíl dva klacky. Náš borec však předvedl dorážku z říše pohádek (96-70), na kterou Standa nenašel odpověď. Tu nalezl na druhé dráze. Zde Hanzovi utekl v plných. I přes snahu našeho borce v dorážce, nepodařilo se mu náskok z plných stáhnout. Tím hostující hráč ukrojil z náskoku 15 klacků.

Na konci naskočilo mládí. Tomáš a Petr. Tom soupeřil s Vlastou, kterému hned na první dráze pěkně nadělil (226-189). Druhá padesátka byla ze strany synka ještě lepší a k náskoku přidal dalších 34 kuželek (242-208). Peťan se srdnatě s Vencou rval a každou kuželku, ale hostující hráč byl tentokrát nad jeho síly. Oba hráči zahráli hodně dobře plné (309-327), v drážce byl lepší Venca.

Slovan B získal důležitý bod po vysoce kvalitním výkonu a proti kvalitnímu soupeři.

7. kolo Slovan B-Útvina
7. kolo Slovan B-Útvina

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *