Přesvědčivá výhra nad Aší C

Slovan C se ve večerních hodinách představil domácímu publiku v utkání 7. kola proti týmu Kuželky Aš C. Céčko stejně jako béčko potřebuje každý bod a tentokrát z toho byly po zásluze body dva.

Luďa začal trošku vlažně. Soupeř se jej dobře držel, ale soustředěnou hrou pomalu a jistě Jirku přehrával. V plných nahrál nad Jirkou 6 klacků a v dorážce přidal 2. Druhý plán už byl zcela v režii soustředěného, uvolněného a dobře hrajícího našeho borce. Celkem velice pěkné číslo 453, čímž se stal nejlepším hráčem utkání. Na paty mu hodně šlapala Míša, ale o tom trochu později. Pavlínka se střetla s Otou a oba se do sebe pustili s vervou. Sice se jim moc nedařilo, ale bojovali. Domácí hráčka první dráhu vybojovala o 4 kolky. Ve druhé části se Pavlínka zlepšila, bohužel Ota rovněž a utkání dotáhl do vítězného konce.

Míša pěkně proháněla perka Luďovi a pouze horší dorážkou o 4 kuželky se nestala nejlepší domácí hráčkou. Koulela proti dalšímu Otovi a na obou drahách mu nedala jakoukoli šanci na zisk bodů. Jirka je ostřílený hráč a předvedl to i nyní. Stejně jako Luďa, předvedl soustředěnou a klidnou hru, která přinesla své ovoce v podobě bodů nad Vláďou.

Stav po 4 hráčích 6:2 +145

Dotahovácké duo, vlastně trio sice body nezískalo, ale vesměs v klidu udrželo nahrané kuželky. Jarušce tento duel moc nevyšel. Plné se nevedly a zlepšení nepřišlo ani v dorážce, byť ji měla lepší, jak Jitka. Velký rozdíl byl právě v plných, kde hostující hráčka získala rozhodující náskok. Marcel nastoupil do toho utkání proti Frantovi troch indisponován a po 39 hodech byl střídán Zdeňkou. Ta dělala, co mohla, aby nepříznivý stav otočila. K úspěchu chyběla jediná kuželka. Na hře Zdeňky je vidět, že se pomalu a jistě zlepšuje a dostává se bývalé hráčské pohody.

Céčko vcelku v klidu přehrálo Aš C o 103 kuželek a připisuje si důležité dva body tabulky, kde okupuje 8. místo.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *