Až v pátém jarním kole plný bodový zisk áčka

Páté jarní kolo a celkově 16, přiválo na dráhy Slovanu tým z Kosmonos. Slovan v předchozích kolech nedokázal  bodovat a soupeři, kteří se nacházeli v tabulce pod ním, se začali nepříjemně přibližovat. Až nyní se podařilo áčku zabrat a získat důležité body.

Tomáš ml., společně s Petrem, který jej střídal od 91 hodu nedokázali přehrát Jaromíra. Sice získali dva dílčí body, ale na celkové číslo byl lepší hostující hráč. Tom zahrál hodně slabě třetí dráhu, na které byl rozdíl 40 kuželek. Pájovi toto utkání nevyšlo. Trápil se jak v plných, tak v dorážce. Jirka měl tímto cestu k výhře volnou. Největší rozdíl nastal hned v úvodní třicítce. Kosmonoský hráč zahrál velice dobře a nadělil Pájovi pěkný ranec.

Na řadu se dostala prostřední dvojka. Míra s Vencou. Míra zahrál dobře a jeho vyrovnané dráhy přinesly bod. Kuželky nahrál proti Dušanovi v plných a ty rozhodly o Mírovo výhře. Venca měl vyrovnané tři dráhy a ty vyhrál. Jedna se mu nepovedla a Tomáš tak dokázal získat jeden dílčí bodík. Hlavní bod byl na straně našeho borce.

Dotáhovácké duo tvořil Karel s Tomášem. Hosté postavili Radka s Lubošem. Oba naši borci své soupeře přehráli a získali body. Karel zase jel, jak dobře namazaná mašina a svého soka vcelku drtil. Tomáš to měl o něco těžší. Luboš hrál dobře a našeho hráče se držel. Tom však bojoval a dokázal strhnout výhru na svou stranu. Na druhé půlce porazil 320 kuželek, což rozhodlo.

Slovan A dokázal v pátém jarním kole získat konečně body potřebné k jistotě a klidu zajištění soutěže i pro další ročník. Kvalita, ale také bojovnost slavila úspěch.

zápis, tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *