Céčko poráží Lomnici D a pokukuje po klidném středu tabulky

V sobotu v podvečer přivítalo céčko tým Lomnice D. Hostující družstvo se nachází na chvostu krajské tabulky a případná výhra jej mohla posunout o místečko výš. Náš celek by výhra přidržela v boji o klidný střed tabulky. Nyní má na sestupovou pozici náskok 6 bodů.

Míra s Pavlínkou se zasloužili o nejlepší výkon celého utkání. Muž začal a to velmi dobře. Soupeř, kterým byl Radek se držel, co mu síly stačily, přesto prohrál o devítku. Na druhou polovinu nastoupila mladá slečna Pavlínka, která v rozjetém tempu pokračovala. Hostující hráč ani zde nestíhal a dostal do trika 20 klacků. Oba naši hráči zahráli shodnou dorážku 80. Robert se utkal s Luckou. Měl naprosto vyrovnané padesátky (200+200). V té první měl lepší dorážku, ve druhé plné. Soupeřku přehrál o pěkných 37 kuželek.

Luděk začal jako z partesu a připravil si solidní náskok 40 kuželek do druhé části. Ten ještě poté navýšil o 13, ale to už se mu tolik nedařilo. Jirka se tentokrát trochu trápil a Libuška toho dokázala využít a stáhnout z celkového náskoku našeho týmu 37 kuželek.

Utkání tím pádem mělo pořád náboj. Jaruška s Ludvíkem prohrála o 47 klacků, byť podala solidní výkon (400). Hostující hráč zahrál hlavně na první dráze, zde si vytvořil náskok 32 kuželek. Na druhé dráze se Jaruška snažila s výsledkem něco udělat, bohužel se to nepodařilo. Marcel se střetl s Hanušem a k vidění byl pěkný boj. Hlavně v prvních padesáti hodech. Marcel je prohrál o 3 kolíky a to už v plných. Následně bitva pokračovala, ale náš borec přehrál hostujícího borce v dorážce a rozhodl tak o bodech pro Slovan.

Céčko vyhrálo další utkání a silně pokukuje po klidném středu tabulky. Už nyní má náskok 6 bodů od sestupových pozic a na střed tabulky chybí body tři respektive 4.

zápis, tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *