Pouze céčko vítězně, áčko s béčkem bez bodů

V uplynulém 15. kole se z našich celků podařilo pouze céčku zvítězit. Vítězství bylo o to cennější, protože se zrodilo v derby s týmem Slávie Karlovy Vary. Béčko zajíždělo do Holýšova, kde se utkalo s tamním béčkem. Svého soka značně potrápilo a mnoho nechybělo k zisku nějakého toho bodíku. Áčko hrálo v Jičíně a vůbec se mu nevedlo, byť hrálo v plné sestavě. Výkony byly vyrovnané, ale na výhru to bylo málo.

Začnu vítězným družstvem a celkově to vezmu zkrátka. Céčko bojovalo v derby o důležité body, které by je mohly udržet na dohled středu tabulky, kam patří. Míra s Pavlínkou obstarali úvod a body se soupeřem si rozdělili. Míra zahrál velmi pěkně a Štefan jednoduše nestačil (446-402). Pavlínce se tentokrát nevedla dorážka a tak přenechala body Pepovi (383-445).

Jirka s Luďou házeli uprostřed. Jirka se stal nejlepším hráčem hostí díky dorážce, kterou měl lepší o dva klacky, byť měl stejné číslo jako Míra (446-446). Ale zpět k duelu. Náš borec porazil naprosto stejným rozdílem Radka, jako Míra Štefana (446-402). Luďa zahrál suprově první dráhu, která mu zajistila výhru a body pro tým. Na druhé dráze nešla hlavně dorážka, kde toho Zdeněk  využil a náskok stáhl (413-403).

Poslední duo Míša s Marcelem završilo celkovou výhru. Míša svého soupeře Martina přejela hladce, hlavně díky druhé dráze, kde porazila parádních 240 kuželek. Celkem (437-378). Marcel to měl proti Ondrovi o poznání těžší, ale body vybojoval o jediný klacek.

Zápis, tabulka

Béčko jelo na odpolední duel do Holýšova ve složení Hans, Fanda, Ája, Marcel (vypomáhal z céčka a parádně), Dáda a Tomáš. Hans s Fandou se ujali slova na začátek a už zde bylo jasné, že domácí nebudou mít na růžích ustláno. Sice oba naši borci své duely prohráli, ale Petr s Pepou se museli snažit, aby body zůstaly doma.

Prostředek patřil naší Áje (447)a Marcelovi (467). Oba borci Slovanu zahráli proti Vlastovi s Bedřichem hodně dobře a utkání značně zdramatizovali. Marcel se stal svým výkonem nejlepším hráčem hostí.

Vše bylo před poslední dvojkou otevřené. Bohužel pro nás domácí dotahováci Tomáš s Mírou zahráli svá nejlepší čísla, která znamenala výhru Holýšova. Avšak Dáda s Tomem rovněž zahráli velice dobře a nic domácím nedarovali.

Zápis, tabulka

Na závěr jsem si nechal áčko, které zajíždělo do Jičína. I zde to zkrátím. Páteční příprava byla opravdu dobrá, pěkná a inspirativní. Škoda jen, že takové nebylo samotné utkání. To se nám nikomu moc nevyvedlo. Také musím podotknout, že hodně klouzaly koule a ani Bistrol nepomohl (alespoň mně ne).

Na startovní bloky se postavil Pája s Jardou. Pavel proti Pavlovi nezačal dobře a domácí hráč si hned na úvod vytvořil solidní náskok. I když se náš šéf snažil, na domácího hráče nestačil. Jarda měl první půlku proti Lubošovi suprovou. Druhá část se vůbec nevyvedla a domácí hráč bere bod.

Já (Tomáš) s Vencou jsme hráli uprostřed. Na domácí straně fanda a Petr.  I když mi koule opravdu hodně klouzaly, dokázal jsem první tři dráhy držet jakš takš krok se svým soupeřem, byť ten si na první dráze vytvořil solidní náskok, hlavně díky devítkám. Poslední plán jsem hodně pokazil a Fanda bere bod. Venca to měl se soupeřem na střídačku, každý chvilku tahal pilku. Nakonec celou pilu získal Petr.

Poslední hráči Karel s Tomášem neměli proti Jirkovi s Jardou moc šancí na obrat, respektive my ostatní jsme jim to vůbec neulehčili. 4:0 na body a -127 klacků. Karel svého soupeře sice přehrál o hodně kuželek, ale díky jedné nepovedené dráze bylo číslo menší, než se očekávalo. Tomáš to měl s Jardou těžší, ale bojoval. I zde by se dalo říct, že jedna nepovedená dráha na straně našeho borce rozhodla o zdánlivě lehké výhře domácího hráče.

Zápis, tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *