Těsná výhra v derby po pěkném kolektivním výkonu

Naše céčko hrálo “venku” proti SKK Karlovy Vary B, což znamená, že se jednalo o derby a vládu nad Karlovými Vary 😀 . Céčko podalo pěkný kolektivní výkon, když čulda porazil rovných 400 kuželek. Domácí tým se dostal 3x pod tuto hranici.

Pavlínka s Martinou podaly výkony lepší svých protějšků, kterými byli Jirka s Liborem. Obě naše dámy zahrály podobná čísla a získaly body. Lepšími byly hlavně v dorážce, kde získaly rozhodující náskok k zisku bodů.

Zdeňka s Jirkou se postavili Broně a Blance. Zdeňka neměla proti rozjeté domácí hráčce moc šancí, především díky špatné dorážce. Přesto se snažila a neprodala svou kůži lacino. Jirka to měl přesně naopak. V dorážce byl o dost lepší své soupeřky a připsal tím body na naší stranu.

Stav před rozhodující dvojicí byl příznivější pro naše barvy 6:2 +15, přesto úkol udržet kuželky a získat body nebyl jednoduchý. Luděk a Robert makali proti Vencovi s Víťou. Luďa svůj duel sice prohrál, ale první půlku se Venci držel, co to šlo. I zde rozhodla slabá dorážka. Robert (Boban Hopič) předvedl suprovou první dráhu, na které si vytvořil dostatečný náskok, který udržel a ještě navýšil i ve druhé padesátce.

Celkově céčko předvedlo kvalitní týmový, který znamenal první body do tabulky. Body potěší o to více, že byly získané v derby.

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *