Boj o prvního fleka nám nevyšel

K utkání 4. kola 2. KLMA s týmem SDS Sadská se áčko rozjelo již v pátek 1. 10. 2021. Tohoto výjezdu jsem se bohužel nemohl zúčastnit z důvodu nemoci a je mi to vážně líto. Druhým, kdo nemohl s týmem odcestovat byl Venca Krysl.

Z výše uvedeného důvodu musel kapitán provést určité změny v rozestavení hráčů a na úvod se do utkání zapojil Luďa. Nastoupil v první dvojici s Tomášem. Domácí vyrukovali s Alešem a Tondou, kterého po půlce střídal David. Luďa se hodně snažil získat body, bohužel to tentokrát nevyšlo. První dráhu sice moc nechybělo, ale v dalším průběhu získal domácí hráč více navrch. Tomáš na druhou stranu neměl slitování s s Tondou ani Davidem a oba hráče smetl vcelku lehce nejlepším výkonem utkání 603 kuželek. Stav 1:1 +15 kuželek.

Střed utvořil Pája s Láďou, proti nim se postavil Martin s Vencou. Oba naši borci nezačali nejlépe a své první dráhy prohráli, Láďa o pouhý kolík. Poté se naše stroje rozjely a získali další dvě dráhy. Vypadalo to na zisk dvou bodíků. Oba sice bojovali, ale na posledních drahách jim nebylo souzeno tyto vyhrát. Pájovi chyběla pouhá kuželka k celkové výhře. Láďa vedení na kuželky udržel. Stav 2:2 +3.

Poslední dvojku tentokrát vytvořil Karel se Zdeňkem, kteří se střetli s Vencou a Tomášem. Karel s Vencou bojoval každou dráhu a byl to souboj na ostří kuželek. Šťastnější byl náš hráč, který porazil o 6 klacků více. Zdendovi se tentokrát vůbec nevedlo. Od první dráhy na svého soupeře ztrácel. Výjimku tvořila třetí dráha, kde získal dílčí bodík.

Tentokrát nám to nevyšlo, ale to nevadí. Spolu vyhráváme, spolu prohráváme. Jsme tým a dobrá parta. V domácím utkání se pokusíme toto zaváhání napravit a pěvně věřím, že se nám to podaří.

Zápis, Zpravodaj, Tabulka

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *