Déčko zakončilo ročník výhrou v derby s SKK

Své poslední utkání tohoto ročníku sehrálo naše déčko, které vyzvalo SKK Karlovy Vary. Tudíž se jednalo o derby na závěr. Mladé pušky Slovanu si vedly velmi dobře a v dramatickém závěru dotáhly utkání do vítězného konce.

Venca ml. se Zdeňkem ml. střetnutí započali proti Blance s Mírou. Venca se proti Blance trochu více na body nadřel. Hostující hráčka jej přehrála do plných, náš borec byl mnohem lepší v dorážce, která to vše rozhodla. Oba hráči měli vyrovnané padesátky, Blanka dokonce v rozmezí jedné kuželky. Zdenda se pomalu a jistě zlepšuje. Asi na něj dobře působí Zdenda st., jako trenér. Náš mlaďas první půlku nad Mírou bral o pěkných 33 kuželek. Ve druhé to bylo mnohem vyrovnanější, přesto Zdenda přidal další dvě kuželky. Stav 4:0 + 50 kuželek.

Druhou a tím pádem závěrečnou dvojku, tedy trojku vytvořil Lukáš se Samem, kterého střídal po půlce Martin. Lukáš proti Jirkovi první půlku pěkně zaválel a hostující hráč se asi nestačil divil, kor, když mu to k tomu všemu ještě nešlo. Domácí nahrál 48 klacků. Ve druhé půli se jednalo o vyrovnanější boj. Jirka byl lepší o kolík do plných. V dorážce Luky zabral, kuželku stáhl a přidal ještě čtyři. Samovi, který se po zranění vrací se přiliž nedařilo v dorážce, kde přeci jen chybí jistota na jednotlivé kuželky. Přesto bojoval, ale dráhovou prohru neodvrátil. Po půlce jej vystřídal Martin, který se stejně, jako Zdenda pomalu a jistě zlepšuje rovněž na svého a Samovo soupeře Libora nestačil. Hostující hráč oproti první půlce ještě přidal a málem z toho byla remíza. Naše duo trio však udrželo kuželky na domácí straně a tak se mohla slavit výhra v derby.

Na závěr musím dodat, že mladé pušky se po pouhém cca půl roce trénování představili v soutěži ve velmi dobrém světle a Slovan má v záloze nadějné mladé hráče.

zápis, zpravodaj

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *