Dvě prohry v řadě

O prohrách se velmi těžce píše, ale i ty patří k životu sportovce a kdo neumí prohrávat, je to špatné. Přesto napíši o odehraných dvou utkáních jen krátce. Je to také z nedostatku času, ale i tím, že se mi moc nechce. Jednoduše prokrastinuji. Kdo neví, co toto slovo (označení) znamená, má možnost si to přečíst v tomto odkazu. Jen uvedu, že u mě se nejedná o chronickou, ale jen dočasnou.

Takže krátce k utkání, které náš tým odehrál v rámci 8. kola v Bohušovicích. Tamní kuželna nepatří mezi lehké ani padavé. Parta je však super. Cesta proběhla v klidu a pohodě a do místa určení nás šofér dovezl v pořádku a docela zavčasu. Přesto se na kuželně nacházelo pár domácích borců. Tradiční kafíčko, sepsání sestavy a šup na to.

Zdeněk s Pavlem se ujali rozehrání utkání. Zdenda hrál na této kuželně poprvé a nevedlo se mu vůbec zle. Soupeře Radka přehrál po pěkném výkonu o tři kuželky, když na dráhy se jednalo o plichtu. Pavel se tento den neshledal s formou a od úvodních hodů mu Jaromír utíkal. Domácí hráč bere bod.

Venca a já jsme obstarali střed utkání. Vendovi se sice moc nevedlo, ale domácího Lukáše nakonec přehrál na kuželky, když dráhy skončili remízou. Já jsem nehrál dobře ani špatně. Jarda mě přehrál a získal pro domácí bod.

Dotahováci to neměli jednoduché. Karel sice nejlepším výkonem utkání 590 přehrál Jirku, ale Tomášovi se nevedlo dle jeho představ a podlehl domácímu Tomášovi o deset kuželek.

Celkově se nám v Bohušovicích moc nedaří a nejinak tomu bylo i v tomto utkání. Domácí nás přehráli 5:3 o 64 kuželek.

Zápis, Zpravodaj,

Odčinit prohru z Bohušovic jsme chtěli v domácím prostředí s týmem Duchcova B. Hosté se pohybují ve spodních patrech tabulky. My tím pádem byli favority utkání. Vše dopadlo úplně jinak, než jak jsme si představovali, hlavně díky mému špatnému výkonu. Prohra o 10 kuželek, já ztratil celých 65.

Venda se Zděňkem obstarali úvod střetnutí, hosté nasadili Petra a Jirku. Venca sice vyhrál na dráhy 3:1, ale výhra nebyla vůbec lehká. Bojovností a umem dokázal soupeře přehrát. Zdeněk se svým soupeřem taktéž bojoval a každou kuželku. O výhře hostujícího hráče svým způsobem rozhodly poslední dva hody.

Já a Pája proti Zdeňkovi s Davidem. K sobě nemůžu napsat nic pozitivního, snad jen to, že jsem udržel nervy na uzdě a ke špatné hře nepředváděl ještě nějaké to divadlo okolo. Už se stává pravidlem, že nedokážu týmu nijak pomoc, protože jsem v dosavadním průběhu soutěže nezískal ani bod!!!!!!!!!!!! Pavel se kvůli zranění, které jej už limitovalo v Bohušovicích nechal střídat Lukášem. Lukáš i když bojoval a neprodal kůži lacino, nedokázal získat body. Hosté se tak ujali vedení.

Dotahovácké duo Karel a Tomáš dělal, co mohli, stahovali jak jen se dalo, ale 10 kuželek v konečném zúčtování chybělo. Hlavně kvůli mě, který jsem s přehledem dokázal prohrát 65 klacků. Karel svého soupeře Fandu přehrál na všech drahách a celkově o 45 kuželek. Tomáš první dvě dráhy prohrál. Poté přepnul na vyšší stupeň a Honzu přejel.

Druhá prohra v řadě hodně mrzí, hlavně také díky tomu, že tato vznikla v domácím prostředí. K tomu dodám, že v tomto utkání kuželky nijak moc nepadali. Doufám, že příští utkání, které opět hrajeme doma s Červeným Kostelcem zvládneme a najedeme opět na vítěznou vlnu. Jestli budu u toho jako hráč nevím, ale určitě budu držet palce a fandit.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *