Poslední dvě podzimní kola, dvě výhry

Opět mi nezbývá, než se omluvit, že s článkem z posledních dvou kol přicházím až nyní. Tímto se všem omlouvám a vynasnažím se, aby tato zpoždění byla co možná nejméně častá. Úplně tomu však asi nezabráním.

V 10. kole jsme hostili silný tým Červeného Kostelce, který na našich drahách zahrál velmi dobře, přesto dostal na cestu domů 109 klacků. A kdo myslíte, že se o toto nejvíce zasloužil??? Kdo hádal naše dotahováky, nemýlil se. Venca s Tomášem dokázali celkově nahrát 127 kuželek, což je nevídané. Pojďme na to však postupně i když ve zkratce.

Láďa se Zdeňkem to vše začali velmi dobře a první dráhy vyhráli. Oba poté shodně prohráli. Škoda, že Zdenek nenahrál o 20 kolíků více, znamenalo by to celkovou jeho výhru. Láďa další dvě dráhy bere pro sebe  a pěkným výkonem 588 kuželek poráží Štěpána z tábora hostí. Zdenda bohužel nenavázal na svou první dráhu, čehož Dan využil a sebral našemu borci bod. Stav 1:1 +6.

Já s Vencou jsme obsadili střed hřiště, hosté nasadili Fandu a Dalibora. Já jsem od začátku tahal za ten špatný konec provazu a nedokázal jsem uzmout soupeři byť jediný bodík. V zápise je uvedeno, že jsem docílil 5 újezdů, ale měl jsem pouze 3. Venda s Daliborem sváděl kromě první dráhy, kde si získal rozhodující náskok, vyrovnaný boj. Na jedné se dokonce zrodila remíza a tak hostující hráč získal půl dílčího bodu. Venca rovněž zahrál velmi dobře a výkonem 571 to podtrhl.

Poslední dvojice v klasickém složení Venca a Tomáš se do soupeřů Petra s Ondrou zakousla, jak divoká zvěř do své potravy a až do konce nepustila, dokud se nenakrmila. Každý z našich sice prohrál jednu dráhu Venca třetí, Tomáš první, ale nic to nezměnilo na tom, že kluci zahrála parádně a oba se dostali přes 600 kuželek a oba shodně měli nulu v kolence chyb.

I když jsme vyhráli o 109 kuželek, utkání nebylo vůbec lehké. O výhru se muselo hodně bojovat o to je sladší. Opět se také ukázalo, že máme skvělou dotahovací dvojici, která leckdy dokáže i nemožné.

Zápis, Zpravodaj

11. kolo nás zavedlo na nově zrekonstruovanou kuželnu Loučovic. Kuželna vypadá opravdu moc pěkně a klukům ji přejeme. Vždyť jejich dosavadní azyly jim asi museli lézt krkem, hlavně kvůli častému dojíždění a a také tím, že nehráli na domácí půdě.

Zdeněk s Láďou načali toto utkání z naší strany, domácí nominovali Pepu s Radkem. Zdenda sváděl s Pepou vyrovnaný boj a každý získal po dvou dílčích bodech. Našemu borci nevyšla vůbec dráha č. 3, kde domácí získal rozhodující náskok, také škoda velkého množství újezdů. Láďa získal největší náskok na první dráze a poté jej navyšoval. Pouze poslední dráhu přenechal domácímu hráči a to pouze o kuželku. Stav 1:1 +59

Prostředek máme rezervovaný s Vencou a tak naše dvojka bojovala s Robertem a Jardou. Venca měl smůlu, že se jeho soupeři dařilo lépe, než soupeři mému. Dráhy si sice rozdělili rovným dílem, bohužel v druhé části zahrál domácí lépe, hlavně v plných. Škoda, moc nechybělo a bodík mohl být na naší straně. Moje tlustá maličkost začala výborně a získal jsem dvě dráhy. Měl jsem však veliké štěstí, že se domácí hráč dost trápil. Ve druhé části jsem již na svého soupeře nestačil, ale nahrané kuželky jsem udržel. Stav 2:2 65

Stav byl na body vyrovnaný, ale v plusu byl náš tým. Venca s Tomem se střetli s Honzou a Martinem. Opět uvedu, že naši borci vzadu shodně získali po třech dílčích bodech. Trochu s podivem je, že ne na svých nejslabších drahách. Nicméně, oba dva terminátoři, jak byli kluci nazváni v jedno zpravodaji, získali hlavní bod pro naší skvělou partu.

Musím podotknou, že naše grupa je opravdu dobrá parta a to si myslím hraje velikou roli. Dokážeme se povzbudit, ale také se dost špičkujeme, ale toto zde nebudu z pochopitelných (alespoň my víme) důvodů rozebírat 😀 😀 😀 . Získané body velmi důležité pro udržení druhého místa v tabulce, neboť na nás dotírají další družstva.

Zápis, Zpravodaj

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *