Mladé pušky uspěly v dalším utkání

V prvním kole si náš nově složený tým D, zvaný “Mladé pušky” poradil na půdě Aše a přivezl si domů své první body, které získal hned ve svém prvním utkání. Rovněž předvedený výkon nebyl vůbec špatný a tři hráči se dostali přes 400 kuželek, jednomu ta 400 unikla o pouhých 5 kuželek.

Ve 2. kole se Mladé pušky představily na domácí půdě  a los jim přisoudil tým Útviny B. V hostujícím celku byla jedna debutantka, která měla za sebou dokonce jen několik málo tréninků. Tou debutantkou byla Monika Hejkalová.

Venca ml., se střetl s ostříleným matadorem Karlem a byl to velmi vyrovnaný boj. Díky lepší dorážce dokázal náš hráč zvítězit a připsal tak body. Vedle hrající Zdeněk ml., musel být po 60 hodech střídán kvůli zranění a na jeho místo nastoupil Martin. soupeřem jim byl Jarda. První půlku Zdeněk vyhrál. Bohužel kvůli zranění a nerozehranosti náhradníka v tomto utkání Martina, dokázal Jarda ve druhé části náskok stáhnout a přidat i další kuželky na stranu Útviny.

Lukáš s Fandou se jali bojovat coby dotahováci. Hosté nasadili výše zmíněnou Moniku a Filipa. Lukáš má přeci jen více odtrénováno, než hostující hráčka a dokázal si s nástrahami kuželek poradit lépe. Monice nadělil 81 kuželek. Fanda to měl s Filipem o poznání těžší. Boj mezi nimi byl velice vyrovnaný a opravdu rozhodovala každá kuželka. Náš hráč dokázal být o něco lepší v plných a v dorážce přidal ještě jednu kuželku. Celkem vyhrál o 5 klacků.

Kluci dokázali i ve druhém utkání zvítězit. Také se přesvědčili, že každé utkání je jiné, když v Aši zahráli tři hráči nad 400 a jeden těsně pod 400. V domácím prostředí to bylo jiné. To ke kuželkám patří. Přeji jim a určitě nejsem sám, aby jim nadšení vydrželo a stále bojovali a zlepšovali se.

Zápis, Zpravodaj 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *